Skip Navigation Links

CHP’li Adaylara Görkemli Karşılama..

Cumhuriyet Halk Partisi, Hatay’da seçim startını verdi.

CHP’li Adaylara Görkemli Karşılama.. Web
TV

Politika   A+a-

7 Haziran’da TBMM’ne gidebilmek için yarışacak milletvekili adaylarını karşılayan yüzlerce partili, Erzin Otoban Turnikelerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yaklaşık 1 saat adayların gelmesini bekleyen yüzlerce kişi, Hilmi Yarayıcı, Mevlüt Dudu, Serkan Topal, Birol Ertem, Riyat Kırmızıoğlu, Suzan Alhasoğlu , Sonay Aykut, Mehmet Gözel, Bilgen Duman ve Döndü Dilan Bedir’i kurban keserek davul zurna eşliğinde karşıladı.

CHP Adaylarından bazıları Erzin Otoban turnikelerinde yoktu ama liste dışı kalan Kamil Turan ve Doktor Ylımaz Şahutoğlu adaylara destek vermek amacıyla görevlerini yaptılar.

Otoban turnikelerinde yüzlerce kişi ilk önce CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nu bağrına bastı. Diğer adaylardan daha önce turnikelere gelen Kırmızıoğlu, gördüğü ilgiden ve verilen destekten bihayli memnundu.

Geçtiğimiz seçim döneminde aday listesinin 10’ncu sırasında yer alan ve bu seçim liste dışı kalan Doktor Yılmaz Şahutoğlu, koltuğunu Eczacı Dilan Bedir’e devrettiğini esprili bir dille ifade etti.

Listenin ilk iki sırasını paylaşan Grup Yorum’un eski solisti Hilmi Yarayıcı ve Avukat Mevlut Dudu, otoban turnikelerinde görüldüğü anda davullu zurnalı yüzlerce kişiden oluşan kalabalık hareketlendi ve kurban kesilerek kazasız belesız bir seçim geçmesi için dua edildi.

Bir süre sıkışıklığa neden olan turnikelerden çıkış ise yüzlerce araçla gerçekleşti ve CHP Erzin ve Dörtyol  İlçe Teşkilatlarının önünde yine kurbanlar kesilerek milletvekili adayları karşılandı.

Cuma namazı arası nedeniyle Avukat Mevlüt Dudu’nun kayınbiraderleri Sancan ve Sedat Şahin’in sahibi oldukları Şahin Kömür’e geçilerek namaz kılan partililer bir süre beklendikten sonra Payas İlçe Teşkilatı’na doğru yola çıkıldı.

Payas, İskenderun ve Arsuz ziyaretlerinin ardından en büyük karşılama Topboğazı’nda gerçekleşti.

CHP’li Adaylara Görkemli Karşılama..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet