Skip Navigation Links

“Su Faturaları Yapılandırılarak Tahsil Edilmeli”

Samandağ Belediye Meclis Toplantısında dilek ve temenniler bölümünde su fatura borçları gündeme geldi.

“Su Faturaları Yapılandırılarak Tahsil Edilmeli”

Gündem   A+a-

Samandağ Belediye Meclis Toplantısında dilek ve temenniler bölümünde su fatura borçları gündeme geldi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir: “Kabarık su  faturaların vatandaş için bir mağduriyet oluşturduğunu, Hatsu idaresiyle görüşülüp bu soruna çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi.

Başkan Nehir, Meclis Toplantısının ardından Samandağ Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Sağaltıcı, Şahiye Fırıncı, Ayhan Çapar, Süleyman Ray, Özgür Duyan ile birlikte, Hatsu Müdürü İsameddin Çeker’i makamında  ziyaret ettiler.

İki saat süren ziyarette Başkan Nehir, Hatsu Genel Müdürü İsamattin Çeker’ den su fatura borçlarının sorunu ve çözümü konusunda yapılması gereken uygulamalarla ilgili bilgi aldı.

Başkan Nehir: “Samandağlı vatandaşlar kabarık gelen su faturalarından, sayaçların aylarca okunmayışından şikayetçiler. Geçmişten kalan borçlar yapılandırılarak tahsil edilmelidir” diyerek, bu konuda Hatsu’ nun üzerine düşeni yapması gerektiğini belirtti.

Hatsu Genel Müdürü İsamettin Çeker; Samandağ Belediye Başkanı ve meclis üyelerinin, bu konudaki duyarlılıklarına teşekkür etti.

Çeker su faturaları borçlarının sorununa yönelik konuşmasına şöyle devam etti; ”Vatandaş mağdur edilmeden, gerekli yapılandırmaları, taksitlendirmeleri yapacağız. Bu konuda vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi için ne gerekiyorsa karar alıp, bu yönde adım atacağız. Buradan bunun sözünü veriyorum.”dedi.        

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet