Skip Navigation Links

Körfez İskenderun Spor Yeni Malatya Spor Maçına Hazırlanıyor

Kulüp Başkanı Kazım Aydın, 'Taraftarlarımızı centilmenlik içerisinde desteğe davet ediyoruz'

Körfez İskenderun Spor  Yeni Malatya Spor Maçına Hazırlanıyor

Spor   A+a-

Kulüp Başkanı Kazım Aydın, "Taraftarlarımızı centilmenlik içerisinde desteğe davet ediyoruz"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Gurubunda Haftanın en önemli karşılaşmasında Körfez İskenderun Spor, pazar günü saat 14.30 da İskenderun 5 Temmuz stadında gurup lideri Yeni Malatya Spor'u konuk edecek. Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Turuncu Mavili ekipte, 3 futbolcu takımdan ayrı olarak  Milli takımlar kampında bulundukları için çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor.

Karşılaşma öncesinde destek çağrısında bulunan Körfez İskenderun Spor kulüp Başkanı Kazım Aydın, " Hafta sonunda kendi sahamızda gurubumuzun en önemli maçlarından biri olan  Yeni Malatya Spor ile karşılaşacağız. Bu karşılaşma her iki takım için önem taşımaktadır.  Takımımız  bulunduğu yer nedeniyle mutlak galibiyete ihtiyacımız var. Yapılan her antrenman öncesinde futbolcularımıza bunları tek tek söylüyoruz. Şimdi birlik zamanıdır.  Önemli karşılaşmada taraftarlarımızı centilmenlik içerisinde desteğe davet ediyoruz" dedi.

Körfez İskenderun Spor'da, Yeni Malatya Spor karşılaşması öncesinde Türkiye 2. Lig karması olan Milli takımlar kampı için Antalya Lara Titanic otelinde bulunan Körfez İskenderun Spor'un futbolcularından Murat Paluli, Mehmet Yeniler ile Semih Beyaz'da çalışmalarını orada sürdürüyor.

Bu arada Körfez İskenderun Spor kulüp Müdürü Mevlüt Küçük'ün verdiği bilgilere göre, Yeni Malatya Spor karşılaşmasında bilet fiyatları konusunda hiç bir değişikliğe gitmediklerini belirterek, kapalı tribün 5 Tl, Maraton tribününü de 1 Tl. olduğunu söyledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet