Skip Navigation Links

CHP’de Liste Kavgası Son Durum ..

6 Nisan gecesi sabah saatlerine kadar liste savaşları yapıldı. CHP Parti Meclisi’nde itirazlar oldu, deyim yerindeyse kıyametler koptu.

CHP’de Liste Kavgası Son Durum ..

Politika   A+a-

Bilgi kirliliğinin had safhaya çıktığı gece saatlerinde 8. Gün Haber listeler büyük oranda kesinleşmeden yayın yapmadı.

Hilmi Yarayıcı ismine tepki Hatay’da yaşamaması ve kontenjan adayı olmasından kaynaklandı.

Liste dışı kalan Refik Eryılmaz’ın, yerel seçimler öncesi yaptığı istifa şovu gibi, bu kez de bağımsız aday restiyle şov yapması bekleniyor.

2, 5 oldu, 5 de 2 !!!

Liste başı Hilmi Yarayıcı’ya tepkiler ayyuka çıktı. Sonuç değişmedi. Tüm umutlar saat 17.00’a kadar sürecek. Sağdan oy getirecek aday konmaması, bugüne kadar CHP’ye oy vermemiş insanları CHP çatısı altında birleştirecek bir kişi dışında kimsenin olmaması tepkilerin ana nedeniydi. Sol’a sıkışan CHP de tepki topluyor, Sağ açılımı yapan CHP’de tepki topluyor. Bir türlü tepkisi dinmeyen CHP tabanının her zaman olduğu gibi listeyi sineye çekip alanlara inmesi bekleniyor.

Her genel seçimde iki Veya üçüncü sırada yer alan İskenderun-Arsuz gibi CHP’nin oy deposu bölgie ilk kez 5‘nci sırada yer aldı.

İki kadın milletvekili aday adayı kadına verilen göstermelik öneme işaret etmek adına Suzan Alhasoğlu ve Sonay Aykut,  6 ve 7‘nci sıralarda yer aldı.

CHP’nin büyük tepki toplayan listesinde

1 Hilmi Yarayıcı

2 Mevlüt Dudu

3 Serkan Topal

4Birol Ertem

5 Riyat Kırmızıoğlu

6 Suzan Alhasoğlu

7 Sonay Aykut

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet