Skip Navigation Links

Arsuz'da Feci Kaza: 1 Ölü 7 Yaralı!!!

Meydana gelen feci kazada ağır yaralanan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda eden 22 yaşındaki 6 aylık hamile Öznur Duran, gözyaşl

Gündem   A+a-

 
Arsuz’da Feci Kaza: 1 Ölü 7 Yaralı!!!
Meydana gelen feci kazada ağır yaralanan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda eden 22 yaşındaki 6 aylık hamile Öznur Duran, gözyaşları arasında Cumartesi günü Akçalı Beldesi’nde toprağa verildi..
İskenderun’a bağlı Arsuz Beldesi girişi Akçalı Beldesi kavşağına yakın bir yerde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 7 kişi yaralandı.
Trafik kazası sonrası her yer cehenneme dönerken, olay yerine intikal eden güvenlik güçleri ve 112 acil görevlilerinin uğraşlarıyla zamanla yarış yapıldı.
Altı aylık hamile olduğu öğrenilen 22 yaşındaki Öznur Dural, karnındaki bebeğiyle birlikte kurtarılamayarak feci şekilde can verdi.
Alınan bilgiye göre, Musa Güzelaydoğdu (24) yönetimindeki Suudi Arabistan plakalı otomobil, Arsuz beldesi ile Gözcüler beldesi kavşak noktasında, Enver Duran (41) yönetimindeki 06 EAS 42 plakalı otomobile arkadan çarptı.
Kazada, sürücüler ile otomobillerde bulunan ve 6 aylık hamile olduğu belirlenen Öznur Duran (22), Aysel Duran (39), Dilara Duran (3), Hasret Duran (14), Pınar Duran (24) ve Musa Güzelaydoğdu İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaralılardan Öznur Duran, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet