Skip Navigation Links

Vatandaş Nerede Uğur Ağca Orada..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, bir yandan seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken,

Vatandaş Nerede Uğur Ağca Orada.. Web
TV

Magazin   A+a-

diğer yandan da bölgede davetli olduğu düğün törenlerini de ihmal etmiyor.

Bölge insanının en mutlu ve üzüntülü zamanlarında yanlarında olmanın insani bir görev olduğu bilinciyle hareket eden CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, ilk olarak Sarıseki Asım Kibar Kültür Merkezi’nde İskenderun Belediyesi çalışanları Dağlı ve Türkmen ailelerinin evlatları Yusuf Dağlı ile İlknur Türkmen’in ömür boyu mutluluğa yelken açtıkları düğün törenlerine eşi Zahide Ağca ve çalışma grubuyla birlikte katıldı.

Her zaman olduğu gibi davullarla ve coşkulu bir şekilde düğün salonunda karşılanan Uğur Ağca, düğün sahipleri Dağlı ve Türkmen aileleri ile misafirlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

İlerleyen dakikalarda Asım Kibar Kültür Merkezi’ne giriş yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye meclis üyeleri Bülent Özer ile Musa Bayırlı da İskenderun Belediyesi Yazı İşler Müdürlüğü’nde memur Yusuf Dağlı ve Güvenlik Görevlisi İlknur Türkmen’in mutluluğuna ortak oldular.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve meclis üyeleri Musa Bayırlı ve Bülent Özer, bir süre Uğur Ağca ile sohbet ettiler. Samimi ve sıcak bir şekilde gelişen sohbet ve hoşgörü ortamı vatandaşlardan büyük takdir topladı.  

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gelin İlknur Türkmen ve damat Yusuf Dağlı ile birlikte vatandaşların daveti üzerine halay çektiler ve karşılıklı çiftetelli oynadılar.

İlknur Türkmen-Yusuf Dağlı çiftinin nikahını Belediye Başkanı Seyfi Dingil kıydı ve damat Yusuf Dağlı’ya nasihatini de unutmayarak, “İtaat et, rahat et” dedi ve ardından da mutlu çifti karı-koca ilan ederken de güzel gelin damatın ayağına bastı.

Uğur Ağca, Sarıseki Asım Kibar Kültür Merkezi’nde Dağlı ve Türkmen ailelerinin mutluluğuna ortak olduktan sonra Denizciler ve Akarca Mahallelerindeki düğünlere katıldı.

Uğur Ağca, eşi Zahide Ağca ile birlikte Denizciler ve Akarca Mahallelerindeki her iki düğünde de ailelerin mutluluğuna ortak oldu, halay ekibine katıldı, çiftetelli oynadı  ve ömür boyu mutluluğa yelken açan çiftleri tebrik etti, mutluluklar diledi.

Vatandaş Nerede Uğur Ağca Orada..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet