Skip Navigation Links

Sağlık-Sen Müdür Balcı’ya ‘Başarılar’ diledi

İskenderun Sağlık-Sen yönetimi, faaliyet ve çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Sağlık-Sen Müdür Balcı’ya ‘Başarılar’ diledi

Gündem   A+a-

Sağlık-Sen Müdür Balcı’ya ‘Başarılar’ diledi

Sağlık – Sen İskenderun Şube Başkanı M. Fazıl Geçer ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı makamında ziyaret ederek, hem hayırlı olsun dileğinde bulundular, hem de görevinde başarılar dilediler.

İskenderun Sağlık-Sen yönetimi, faaliyet ve çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Başkan M. Fazıl Geçer ve ekip arkadaşları, bu faaliyetlerin yanında kamu kurum ve kuruluş temsilcilerini de ziyaret ederek, karşılıklı gönül bağı kuruyorlar. Sağlık Sen İskenderun İlçe Başkanı M. Fazıl Geçer,yönetimiyle birlikte İskenderun’a yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’ya makamında konuk oldular. Bu ziyaretin ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti olduğuna dikkati çeken Başkan Geçer, “Zeki Müdürümüze İskenderun’a ‘Hoşgeldiniz’ diyor, Sağlık Sen olarak görevinde üstün başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, İskenderun’da emniyet teşkilatımızın mensupları ile birlikte güzel çalışmalara imza atacaklardır. Ben müdürümüzde bu azmi ve inancı görüyorum. İskenderun’da suç ve suçlularla mücadele ederek, rahat ve güvenli bir huzur ortam için gece gündüz demeden çalışan teşkilattaki tüm polis arkadaşlarımıza da Müdürümüz Zeki Bey şahsında teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu ziyaretten ötürü oldukça memnun olduğunu kaydeden İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı ise, emniyet mensupları olarak öncelikli görevlerinin insanlarımızın rahat ve huzururun sağlamak olduğunu belirtti. Müdür Balcı, Sağlık-Sen Başkanı M. Fazıl Geçer ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Sağlık Sen İskenderun İlçe Başkanı M. Fazıl Geçer ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra İskenderun Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek, burada yetkililerle görüştüler. Başkan Geçer, Toplum Sağlığı Merkezi yöneticilerin yapmış oldukları gayretli çalışmalardan ötürü teşekkür etti. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet