Skip Navigation Links

Culha, ‘Şampiyon’ları ağırladı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, bölge sanayisi ve ekonomisine büyük katma değer yaratan ve sektöründe lider olmayı başaran

Culha, ‘Şampiyon’ları ağırladı

Arsuz   A+a-

Şampiyon Filtre’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz ile fabrikanın Genel Müdürü Selma Yılmaz’ı konuk etti. Bölge ve ülke sanayisinin yanı sıra tüm dünyada kendini iyice hissettiren global krizin sanayicilere etkisi ve Arsuz’un geleceğinin konuşulduğu ziyarette, Başkan Nazım Culha, Şahap Yılmaz ve kızı Selma Yılmaz’a desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Şampiyon Filtre’nin kalite ve vizyonuyla uluslararası pazarlarda tanınmış, büyük bir firma olduğunu ifade eden Başkan Culha, yeni köprüler, açılacak olan yollar, 2 semt pazarı, 7 adet sosyal tesis, eski fuar alanına yapılacak olan meydan projesi ve başlayacak olan sahil düzenleme projesi ile Arsuz’un çehresinin değişeceğini dile getirdi.

“Büyümede ibre düşüşü gösteriyor”

Ülke genelinde yaşanan ekonomik krizin dünya şirketi olma vizyonu ve ihracat odaklı büyüme stratejilerini sürdürmekte sanayicilere zor günler yaşattığını söyleyen Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz da “Ülkemizdeki ekonomik belirsizlik, Ortadoğu’da yaşanan savaş, kurların dengesizliği ve nakdin daralması tüm sanayicileri olduğu gibi bizleri de zora soktu. Bu yıl büyüme hedeflerimizi bile belirleyemiyoruz. Son iki yıldır yüzde 15 büyüme hedefini yakalamıştık.  Ancak 2015 yılı için bu hedefi koyamayacağız. Yüzde 10 büyüme hedefini yakalamak bile bizim için büyük bir başarı olacak. Kendimizi tamamen koruma altına aldık diyebiliriz. Şu anda yüzde 5 ihracat, yüzde 50 iç piyasa odaklı çalıştığımız için zararımız az oluyor, ama kar da edemiyoruz. Birçok işadamının fabrikalarını satışa çıkarmayı düşündüğünü bile söyleyebilirim” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet