Skip Navigation Links

Kırıkhanspor Manavgat'a Bileniyor

Spor Toto 3. Lig 1. Gurubunda mücadele eden Hatay temsilcisi Kırıkhan Spor, hafta sonunda Manavgat Evren Seki stadında oynayacağı

Kırıkhanspor Manavgat'a Bileniyor

Spor   A+a-

Manavgat Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Çetin nezaretinde sürdürüyor. Takımda Sercan Sevinç ile Oğuzhan sakat, Oğuz Kaan da sarı kart cezalısı.
Hatay ilinin 3. Ligindeki Play-Off'a en yakın takımlarından biri olan Kırıkhan Spor'da teknik Direktör Mehmet Çetin, takım kadrosunda bulunan tüm futbolculara uyarılarda bulunarak, "Dönüşü olmayan bir yola girdik. Bundan sonra tüm karşılaşmalarımız final havasında geçecektir. Tüm futbolcularımız daha da fazla çalışmaları gerekmektedir. Alacağımız galibiyetler bizi Play-Off a biraz daha yaklaştıracaktır. Yatarken de kalkarken dediklerimi beyninizin bir kenarına yerleştirin. Gün gelir böyle bir fırsatı yakalayamayız" dedi.
 TARAFTARLAR MANAVGAT'A GİDİYOR 
Hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Manavgat Spor - Kırıkhan Spor karşılaşmasına Kırıkhan Spor taraftarlarınında gideceği öğrenildi. Kırıkhan Spor taraftarları deplasmana gitmek için yoğun çaba içerisine girdiler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet