Skip Navigation Links

Teknoloji ve Sosyal Medya Kitapların Düşmanı!!!

Yazar Burcu Yılmaz okuyucularıyla buluştu.. Yılmaz söyleşide, teknoloji ve sosyal medyanın okuma alışkanlığına olumsuz etkilerine dikkat çekti.

Teknoloji ve Sosyal Medya Kitapların Düşmanı!!!Web
TV

Eğitim   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesinden yetişen Yazar Burcu Yılmaz, “Geçmişin derin izleri ve Bir ömrün sohbaharı” kitaplarıyla okuyucularından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kitapları ikinci baskılarını yapan Burcu Yılmaz, Kütüphane Haftası nedeniyle iskenderun Halk Kütüphanesi’nde öğrencilerle buluştu.

Aynı zamanda Şampiyon Filtre Sanayi A.Ş. muhasebe bölümü çalışanı olan Burcu Yılmaz, 25 yaşında Türkiye’nin yakından tanıdığı bir yazar olarak karşımıza çıkıyor.

Çeşitli okullardan onlarca öğrenciyle bir araya gelen Burcu Yılmaz, söyleşide kitap okuma alışkanlığı konusunda sunum yaptı, öğrencilerle soru-cevap şeklinde sohbet etti.

Teknoloji ve sosyal medyanın kitap okuma alışkanlığına olumsuz etkilerinin öne çıktığı söyleşide konuşan Burcu Yılmaz, öğrencilerine kitaplarını imzaladı ve ücretsiz dağıttı.

Burcu yılmaz söyleşide şu sözleriyle dikkat çekti: “Okumanın en büyük düşmanı teknolojidir” sözünden yola çıkacak olursak teknoloji harikasının zedelediği şeyler olduğunu da dile getirmek isterim. Her gün birbiri ile yarış edercesine piyasaya sürülen akıllı telefonlar bizlerin elini gün geçtikçe kitaplardan çekmeye başlamıştır. Günün büyük kısmını internette geçiren çocuklar için sosyal ağlar kitaplardan daha çok ilgi çeker hale gelmiştir.”

Teknoloji ve Sosyal Medya Kitapların Düşmanı!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet