Skip Navigation Links

İmam İsak Aydın 45 Yıllık Hizmetini Noktaladı

45 yıllık imamlık hayatının 26 yılını İskenderun Kaptan Mehmet Paşa camiinde geçiren İsak Aydın son Cuma namazını kıldırıp, hutbesini vererek cemaatiy

Gündem   A+a-

 
 
45 yıllık imamlık hayatının 26 yılını İskenderun Kaptan Mehmet Paşa camiinde geçiren İsak Aydın son Cuma namazını kıldırıp, hutbesini vererek cemaatiyle vedalaşıp emekliye ayrıldı.
İskenderun Merkez Kaptan Mehmet Cami 26 yıldır görev yapan İmam İsak Aydın 45 yılına giren hizmetini hüzünlü bir veda ile noktaladı. Merkez Camiinde son Cuma namazını kıldıran Kıdemli hoca İsak Aydın son Cuma hutbesiyle de tüm cemaatinden hakkını helal etmesini istedi.
Peygamber efendimizin insanlar üzerindeki hakkın ne kadar önemli olduğunu dile getirdiği son vaaiznde cemaate duygu yüklü bir konuşma yapan Aydın uzun yıllardır cemaatle iç içe olduğunu ve bu konuda bilmeden de olsa bir kusuru varsa herkesten özür dileyerek “Ben herkese hakkımı helal ediyorum” diyerek hutbesine son verdi.
İskenderun Merkez Camii İmamı İshak Aydın, görev süresini doldurarak emekliye ayrıldı.
İSAK HOCAYA VEDA YEMEĞİ
45 yıldır imamlık yapan İsak Aydın’ı meslektaşları düzenlenen yemekle uğurlarken, İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, plaket takdim etti.
Hasan Baba Restaurantta düzenlenen yemeğe İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, camii imamları ile birlikte müezzinler katıldı.
Yemekte konuşan İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İshak Aydın’ın görev süresi boyunca sevgi ve saygıya dayalı bir kimliğiyle kimseyi kırmadan çalıştığını söyledi.
Aydın’ın emekliye ayrılmasından dolayı üzüntü duyduğunu dile getiren Müftü Kavillioğlu, konuşmasının sonunda hizmetlerinin anısına bir plaket takdim etti.
Bu arada Kaptan Paşa İmamı İshak Aydın’ın oğlu Necmettin Aydın ve torunu Muhammed Rüştü Aktaş’ta yemekte duygulanarak gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.
Kaptan Mehmet Paşa Camiinin İmamı İshak Aydın ise yetim büyüdüğünü belirterek maddi imkansızlıklara rağmen yılmadan hayatla mücadele ettiğini belirterek konuşmasıyla salonda duygu yüklü anlar yaşattı.
Görev süresi boyunca her zaman cemaatle iç içe olduğunu vurgulayan Aydın, kendisini yalnız bırakmayan meslektaşlarına teşekkür etti.
Yemeğin sonunda İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Diyanet Sen Başkanı Ceylan Tuncer ve MÜSİAD Hatay Şube Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Güler İshak Aydın’a hizmetlerinden ötürü plaket takdim ettiler.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet