Skip Navigation Links

Başkan Savaş Demek Hizmet Demek

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,Hatay’ın 15 ilçesinde mahalleleri dolaşarak düzenlediği hizmet istişarelerini

Başkan Savaş Demek Hizmet Demek

Gündem   A+a-

Altınözü ilçesinde organize edilen toplantılarla sürdürdü.

CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları, CHP Altınözü Gençlik Kolları ile birlikte yoğun bir program yürüten Başkan Savaş, sırasıyla Tokdemir, Türkmenmezrası, Kansu, Keskincik ve Boynuyoğun mahallelerinde hemşehrileriyle hizmet istişarelerinde bulundu.

Gittiği yerlerde hemşehrilerinin coşkulu ve sıcak teveccühleriyle karşılanan Başkan Savaş, HBB olarak Hatay genelindeki mahalleler için hayata geçirilecek olan çalışmaları anlatarak bu anlamda hemşehrilerinden hem destek talebinde bulundu hem de bu çalışmaların hayata geçirilme aşamasında kendilerine sabır gösterilmesini istedi.

Mahalle muhtarlarının sorunlarıyla birebir ilgilenen Başkan Savaş, öncelikli olarak içme suyu şebekelerini değiştirerek insan sağlığını güvence altına almak istediklerini kaydederken, daha sonra sırasıyla kanalizasyon şebekelerinin ıslahı, yol yapımı, sosyal ve kültürel hizmetlere yöneleceklerini söyledi.

Kaos Yaratmak İsteniyor

HBB Meclisi’nde yaşanan tartışmaların sorulması üzerine konuya açıklık getiren Başkan Savaş “HBB Meclisi’nde olumsuzlukları geride bırakma sürecinde Ak Parti Grubu’nun su fiyatları üzerinden yeni bir kaos ortamı yaratmak istemesi kamuoyunca iyi biliniyor. Siyasi kaygılarını halka hizmet ilkesinin önüne geçiren Ak Parti Grubu, Hatay halkına hizmet yapmamızı engellemeyi siyasi bir fırsat olarak görüyorlar. Biz siyaseti halka hizmet için bir araç olarak görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Altınözülüler: Başkan Savaş, Hizmet Adamı

Altınözülüler, Başkan Savaş'ı Antakya’ya yaptığı hizmetlerle tanıdıklarını belirterek, Başkan Savaş’ın Hatay geneline yayacağı hizmetlerle başarısını devam ettireceğine olan güvenlerini dile getirdiler.

İnsanların ortaya konulan hizmetlere baktıkları bir dönemde siyasi hesapları dikkate almadıklarını belirten Altınözülüler, Başkan Savaş’ın hizmet adamı olması itibariyle hemşehrilerinin gönlünü fethetmeye devam edeceğine inandıklarını belirttiler. 

Gerçekleşen toplantılarda davul zurna eşliğinde destek sloganları atan Altınözülüler, Başkan Savaş ile bol bol hatıra fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet