Skip Navigation Links

Civelek Polis Teşkilatı'nın Yıldönümüne Katıldı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıldönümü kutlandı

Gündem   A+a-

 
 
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 167. yıldönümü kutlandı
 
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 167. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.
Atatürk Anıtı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törene, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya, belde belediye başkanları, siyasi parti yöneticileri, emniyet mensupları, sivil ve askeri protokol üyeleri katıldı.
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, emniyet teşkilatı mensuplarının gününü kutladı.
Atatürk Anıtı’na çelenk sunan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya, tüm emniyet mensuplarının gününü kutladı.
Halkımızın 2011 yılında olaylarla ilgili yaptığı ihbar sayısının 2010 yılına oranla arttığını belirten İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya, “Halkımız, kendisinin ve hepimizin huzuru için polise güvenmeli ve elele olmalıdır” dedi.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su da yaptığı konuşmasında, polisin görevini yasalardan aldığı güç ve halkın desteğiyle gerçekleştirdiğini belirterek, emniyet mensuplarının gününü kutladı.
Protokol üyeleri, törenin ardından İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının terasında düzenlenen kokteyle katıldı.
Şehit polis yakınlarının hatırını soran Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, emniyet mensupları ile sohbet etti ve günlerini kutladı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet