Skip Navigation Links

Başarıda Yükselişe Devam..

Özel İskenderun Yükseliş Koleji öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları 4 proje TUBİTAK tarafından kabul edilerek yarı finallere girmeye hak kazandı

Başarıda Yükselişe Devam..

Eğitim   A+a-

Özel Yükseliş Koleji Tubitak tarafından düzenlenen “ Bu benim eserim” konulu proje yarışmasına İskenderun okulları arasında projeleri kabul edilen tek okul olmayı başardı. 950 Proje arasından 4 projesi Tubitak tarafından yarışmaya kabul edilen Yükseliş Koleji önümüzdeki günlerde Mersin’de düzenlenecek olan yarı final değerlendirmelerinde de başarısını sürdürürse Ankara’da yapılacak final değerlendirmesine katılmaya hak kazanacak.

Yükseliş Koleji Genel Müdür Yardımcısı Aykut Davut Öktem İskenderun’da projeleri kabul edilen tek olma başarısını gösterdiklerinin altını çizerek “ üçü fizik biri matematik dalında olmak üzere 4 projemiz kabul gördü. Bu bizi heyecanlandıran bir başarı oldu. Öğretmen ve öğrencilerimizin azimli çalışmalarını kutluyorum. Eğitim’in Yükselen Değeri sloganıyla çıktığımız bu yolda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birçok başarıya imza atacağımıza inancım tamdır. Ümit ediyorum ki Mersin yarı finalinden sonrada finaller için Ankara’ya gideceğiz okulumuzu ve İskenderun’u başarıyla temsil edeceğiz” dedi.

 

 

Fizik dalında Fatma Nilgün Mülayim ve öğrenci si Esra Furuncu ve Ali Buğra Bayraktaroğlu,

Emel Köseoğlu ve öğrencisi İbrahim Özdemir, Matematik dalında İlhan Durmuş öğrencisi Begüm İnce’nin projeleri TUBİTAK tarafından kabul edilmesi öğrenci ve öğretmenlerinde büyük heyecan yarattı. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet