Skip Navigation Links

Bozuk Balık Operasyonu

Reyhanlı Belediyesi 70 Kg Balığı İmha Etti

Bozuk Balık Operasyonu

Gündem   A+a-

Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, hijyenik şartlara uymadığı tespit edilen 70 kg civarında balığa el konularak imha edildi.

Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde denetimlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Rutin denetimlerin yanı sıra vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda gıda temin etmelerini sağlamak amacıyla da denetimlerde bulunan Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe merkezinde satış yapmak isteyen seyyar balıkçıları denetledi.

Konuyla ilgili olarak vatandaşlar tarafından verilen bilgilere göre,  ilçe merkezinde sağlık ve hijyen koşullarına uygun olmayan ve satış izni bulunmayan seyyar balıkçılara yönelik denetim yapıldı.

Yapılan denetimler sırasında bozuk ve kokuşmuş olduğu tespit edilen, baraj, göl ve derelerden yakalandığı belirlenen ve kaçak yollardan şehir merkezine getirilen yaklaşık olarak 70 kg balık, Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından el konularak, İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü nezaretinde imha edildi.

Hemşerilerimizin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda gıda tüketmelerini temin etmek amacıyla, Reyhanlı Belediyesi zabıta ekipleri tarafından denetimlerin daha sık bir şekilde sürdürüleceği bildirildi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet