Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Konferansta Kafalardaki Sorular Aydınlandı

Hatay'da 'yeni anayasa ve başkanlık sistemi' tartışıldı

Konferansta Kafalardaki Sorular Aydınlandı

Politika   A+a-

Merkezi Hatay'da bulunan YESDER ve İNSANDER'in ortaklaşa hazırladığı, konuşmacı olarak Kenan Yasan, Ömer Turan, Eren Şentürk, Tülay Babuşçu ve Doğan Çağlar'ın katıldığı 'Yeni anayasa, yeni Türkiye ve başkanlık sistemi' konulu konferans Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Konferansın açılış konuşmasını YESDER Başkanı Cahit Aşkar yaptı. Aşkar konuşmasında; "Yayladağı Esnafları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  ve İnsan-Der’in ortaklaşa hazırladığımız Yeni Anayasa, Yeni Türkiye ve Başkanlık Sistemi konferansına hoş geldiniz. Bu gün burada Yeni Türkiye ve Başkanlık Sistemi ile ilgili kafalarınızdaki bir takım sorularınızın ortadan kalkacağını düşünüyoruz. Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığını tüm dünya kıskanarak izlemektedir. Yeni anayasa ve başkanlık sistemiyle bir takım bürokratik engellerde ortadan kalkacak ve gerek iç huzurumuz gerekse dünya ekonomisinde söz sahibi olacağımız günler çok yakındır."dedi.

Daha sonra konferansa geçilerek konuşmacılar 15’er dakikalık birer konuşma yaptılar.

Konferansın sonunda okunan Kuran-ı Kerim tilaveti sonunda konferansa katılan konuklara plaketler verildi.

Konferansa Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Ak Parti Hatay İl Başkanı Av. Ahmet Atıç, Ak Parti Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik  Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Yüksel, Ak Parti Defne İlçe Başkanı Onur Karataş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş