Skip Navigation Links

Teoride Edinilen Bilgi Pratiğe Aktarıldı

MKÜ Mühendislik Fakültesi Şampiyon Filtreyi Gezdi

Teoride Edinilen Bilgi Pratiğe Aktarıldı

Gündem   A+a-

Mustafa Kemal Üniversitesi Üniversite Sanayi İşbirliği Merkezi ve Teknoloji Transfer Ofisi (MÜSİGEM TTO) Kariyer Merkezi ile Mekatronik Topluluğu, ‘Kalifiye Mühendisler İçin Kariyer Günleri’ projesine devam ediyor.
 
Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen teknik gezide, Mühendislik Fakültesi öğrencileri, Makine Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Bahattin Tanç önderliğinde Şampiyon Filtre’yi gezdiler.
 
Şampiyon Filtre İnsan Kaynakları Şefi Tanju Peköz tarafından toplantı salonunda ağırlanan öğrencilere, işletmeyle ilgili bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerin sahada uymaları gereken güvenlik önlemlerini anlatarak koruyucu ekipmanlarını dağıtan Peköz; ’’Teoride edinilen bilginin, pratikle buluşmasına katkı sağlayabilmek adına, sizleri burada ağırladığımız için Şampiyon Filtre ailesi olarak memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isteriz’’ dedi.  Şampiyon Filtre yönetimi ve çalışanları olarak, Üniversite – Sanayi İşbirliği’ne verdikleri öneme değinen Peköz, ’’Bu anlamda her türlü desteğe ve işbirliğine açığız.’’ diye ekleme yaptı.
 
Daha sonra ustabaşı Necmettin Konur rehberliğinde fabrika sahasını gezen öğrencileri, proses akışlarıyla ilgili bilgi edindiler. Kullanılan tüm makinaların tek tek anlatıldığı gezide, öğrencilerin soruları yanıtlandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet