Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“MHP Türkiye Geneli Yükselişe Geçecek”

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay milletvekili A. Adayı İbrahim Gül, İskenderun’da bulunan Esnaf Oda Başkanlarını ziyarete ederek kendisine ve partisi

“MHP Türkiye Geneli Yükselişe Geçecek”

Politika   A+a-

MHP Türkiye Geneli Yükselişe Geçecek”

Milliyetçi Hareket Partisi  Hatay milletvekili A. Adayı İbrahim Gül, İskenderun’da bulunan Esnaf Oda Başkanlarını ziyarete ederek kendisine ve partisine destek istedi.

Gül’ü Esnaf odası Birlik toplantı salonunda Karşılayan Oda Başkaları tek tek tokalaşarak çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilediler. Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Esnaf odaları birlik Başkan vekili Uğur Fırat,bu kardeşimiz yıllardır siyasetin içinde ve delikanlı bir şekilde kendine ve partisine yakışır biçimde çalışmasını yaptı. Kendisi benim için çok değerli ve onurlu bir kardeşimdir. Artık MHP den milletvekilliğini sonuna kadar hak ediyordur. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine canı gönülden başarılar diliyorum.

Milliyetçi Hareket partisinden Hatay milletvekili A. Adayı olan İbrahim Gül; “sizlerin yanında olmaktan çok mutluyum zaten tüm oda başkanlarımızla da çok yakinen tanışıyoruz. Bizler bir birimizi çok iyi biliyor ve tanıyoruz. Hepiniz beni de çok iyi tanıyorsunuz.  Amacımız burada siyaset yapmak değil,halkımıza hizmet etmektir. Çocukluğumuzdan bu yana partimizin içindeyiz ve partimiz için mücadele ettim. Ekibimizle birlikte çalışmalarımızı hep partimiz için sürdürdük bundan sonrada böyle yapacağız ancak Hatay’da artık değişim olmasını isteyenler bizlere aday almamız konusunda baskı yaptılar bizlerde bu yola onların destekleriyle çıktık.İnşallah bu seçimde Hatay başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok yerinden ciddi oy alacaktır. Zaten gelen Başkanımız kongrede de değişimin olduğunu gösterdi. İnanıyoruz ki artık halkımızın ve tabanımızın sesine kulak verilecektir. Genel merkezimizde bu konuda çok duyarlı” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar