Skip Navigation Links

Boşanınca Öyle Bir Şey Yaptı ki İnanamayacaksınız!!!

Yaklaşık 16 yıldır Almanya’da çalışan İşadamı Orhan Berrak, öyle bir şey yaptı ki, görenler gözlerine, duyanlar ise kulaklarına inanamadı.

Boşanınca Öyle Bir Şey  Yaptı ki İnanamayacaksınız!!! Web
TV

Yaşam   A+a-

Kurban kesti ve yeni hayatına yelken açarken de davullu zurnalı kutlama yaptı.

Orhan Berrak, “Kimisi gelirken mutlu eder, kimisi de giderken ” diyerek 8 yıllık eşinden boşanmanın ardından davullu zurnalı şölen yaptı.

2012 yılında eski eşinin açtığı boşanma davasının geçtiğimiz günlerde kendisinin lehine sonuçlanması ve bir de bunun üzerine iki çocuğunun velayetinin mahkeme tarafından kendisine verilmesini davullu zurnalı şölenle kutlayan Orhan Berrak, “Kimisi gelirken mutlu eder kimisi de giderken” dedi ve göbek attı, halay çekerek zaferini kutladı.

Boşanmanın ardından davullu zurnalı şölen yapmasının nedenlerini 8. Gün Haber’e anlatan orhan Berrak, “eski eşim boşanma davasını ilk açtığında, davanın lehime sonuçlanması halinde davul zurna çaldırmak için adak adadım. Boşanma davasının lehime sonuçlanması bir yana, bir de canımdan çok sevdiğim iki evladımın velayeti mahkeme tarafından bana verilince mutluluğum katlandı. Ben de davullu zurnalı bir şölen düzenleyip zaferimi kutladım” dedi.

Boşanınca Öyle Bir Şey  Yaptı ki İnanamayacaksınız!!!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet