Skip Navigation Links

Su,Siyasi Malzeme Konusu Değildir

HATSU 3. Olağanüstü Genel Kurulu'nda ek bütçe ve su fiyatlarında düzenlemeye gitmek için önceden sunduğu maddelerde sonuç değişmedi.

Su,Siyasi Malzeme Konusu Değildir

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş başkanlığında HBB Meclis Salonu'nda düzenlenen genel kurulda yapılması gereken yatırımlara ve yatırım yapılmaması halinde baş gösterecek olan sorunlara dikkat çekildi.

 

Hatay’ın acil yatırımlara ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Savaş, bu yatırımların yapılmaması halinde salgın hastalıklar ve çeşitli sorunların baş göstereceğini söyledi.

 

Hatay halkının temiz su içmeye hakkı olduğunu vurgulayan Başkan Savaş, bunun bir maliyet gerektirdiğini hatırlatarak, bu yatırımların yapılması için vatandaşıyla, belediye başkanıyla ve bürokratıyla herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine dikkat çekti.

 

AK Parti grubunun su fiyatlarını siyasi propaganda malzemesi yapmaması gerektiğinin altını çizen Başkan Savaş, mecliste çözüme kavuşturulmayan konunun  yüce yargıya taşınacağını ve çözümü yine bağımsız mahkemelerin vereceğini sözlerine ekledi.

 

HATSU Genel Müdürü İsameddin Çeker de, kasım ayı meclisinde yapılan ve tüm ilçe belediye başkanlarının da destek verdiği yatırım cetvelinin gerektirdiği bütçenin mecliste onaylanması gerektiğine dikkat çekerek, belediyelerin iç ve dış borçlanma yerine denk bütçe ile çalışmasının esas olduğunu ve bütçelerini zarar etmeyecek şekilde ayarlamak zorunda olduklarını söyledi.

 

AK Parti grubu HATSU tarafından getirilen ek bütçe talebini yeniden red  edeceğini belirtti. Bunun üzerine maddeler tek tek okunarak oylandı.

 

Genel Kurul'dan ortak bir aklın çıkması için elinden geleni yaptığını ifade eden Başkan Savaş,  konunun yargıya taşınacağını yineledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet