Skip Navigation Links

Öğrenci Minibüsü Devrildi

Öğrenci Taşıyan araç Şarampole yuvarlandı

Öğrenci Minibüsü Devrildi

Gündem   A+a-

1 Ölü 16 Yaralı

Öğrenci Taşıyan Araç Şarampole Yuvarlandı

Isparta’da düzenlenecek olan 8-12 yaş yüzme yarışması için İskenderun’dan yola çıkan öğrenci otobüsü Isparta’nın Sarkıkaraağaç ilçesinde devrildi.

Öğrencileri taşıyan 36 yaşındaki Sabit Arıcıoğulları yönetimindeki 31 KB 747 plakalı minibüs kar ve buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetmesi üzerine yoldan çıkan minibüs şarampole yuvarlanarak devrildi. Sabaha karşı 05.00 sıralarında Sarıkaraağac ilçesinde meydana gelen kazan 8 yaşındaki Arda İlhan hayatını kaybederken 16 kişide yaralandı.          
Kazada, minibüste bulunan 8 yaşındaki Arda İlhan hayatını kaybetti, sürücü ile öğretmen 24 yaşındaki Deniz Tümkaya ve 14 öğrenci yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine çok sayıda ambulans ve Şarkikaraağaç Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri yönlendirildi. Yaralılar, ilk müdahale ardından Şarkikaraağaç ve Yalvaç'taki hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Öğrencilerden 2'sinin Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi.

Öte yandan öğrencilerin antrenör Deniz Kümkaya kazada yara almazken öğrencilerinin başından ayrılmadığı öğrenildi. Kazada yaralanan öğrencilerin isimlerinin; Emir Peköz (9), Ceren Bulut (11), Neriman Yücel, Eda Peköz, Nisa Eylül Arbaç (9), Bora Genç (9), Azra Yörenç (9), Cansın Özkan (11), Çınar Sarıtaş (10), İlke Aktuğ (music) olduğu öğrenildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet