Skip Navigation Links

Gaziantep'de Yalnız Yaşayan Şahsın Sessiz Ölümü!

Gaziantep'de günlerdir haber alınamadığı için hem iş yeri hemde evi olan yere giden arkadaşları şüpelendiler ve...

Gaziantep'de Yalnız Yaşayan Şahsın Sessiz Ölümü!

Yerel   A+a-

Kapıyı uzun süre çaldılar açan olmayınca'da polise haber verdiler. Olay yerine gelen ekipler kapıyı açtıklarında gördükleri manzara karşısında şok olan arkadaşları hüzün dolu dakikalar yaşadılar. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerinin ardından olay yerinde Süleyman BALCI'nın (47) öldüğünü tespit ettiler.

Alınan bilgilere göre Süleyman BALCI uzun süredir ortalarda görünmüyordu telefonlarınada cevap vermeyince şüphelenen arkadaşları hem ofis hemde iş yeri olarak kullandığı bir iş hanında bulunan yere geldiler burada kapıyı uzunca çaldılar ve cevap alamadıklarında polise haber verdiler karşılaştıkları manzara Süleyman BALCI'nın cansız bedeni oldu.

Şahsın cansız bedeni Savcı ve Polis ekiplerinin incelemesinin ardından tabuta konuldu ve cenaze aracına çevreden geçen vatandaşların ve esnafın yardımıyla kaldırıldı.

Bilgisayar işi ile ilgilenildiği öğrenilen web tasarım işleri ile uğraştığı söylenen şahıs eşinden ayrı olduğu ve büroda tek başına yaşadığı alınan bilgiler arasında.

Cenazesi ise Savcı ve Polisler tarafından yapılacak kesin inceleme sonucunda kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Gaziantep Adıli Tıp Merkezine götürüldü.
Yalnız yaşadığı ve ölümü birkaç günlük olduğu için cesedin kokmaya başladığı öğrenildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet