Skip Navigation Links

MHP Tabanı Hatay'da Yenilik İstiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı İbrahim Gül, ekibiyle birlikte 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ı ziyaret etti.

MHP Tabanı Hatay'da Yenilik İstiyorWeb
TV

Politika   A+a-

İbrahim Gül ziyarette birbirinden önemli açıklamalarda bulunurken, MHP tabanının Hatay’da yenilikten ve yenilenmeden yana tavır koyduğunu söyledi.

İbrahim Gül, samimi ve içten açıklamalarıyla MHP tabanına verdiği mesajla da, kendisinin ilk sırada aday olması halinde 3 milletvekili çıkarmanın hayal olmadığını ifade etti.

Tüm teşkilatların ve tabanın kendisinin ilk sıra adayı olması için tavır koyduğu yönündeki gelişmeler üzerine Gökhan Gökpınar’ın sorusunu yanıtlayan İbrahim Gül, İskenderun bölgesinde MHP oylarını getirdikleri seviyenin ortada olduğunu ifade ederken, bu başarıyı Hatay’a yaymak gayretlerine dikkat çekti.

“Bağımsız Aday Olmam Mümkün Değil!!!”

MHP’de birinci sıra adayı olmaması halinde, bağımsız aday olması yönünde tabandan yükselen sesler bulunduğunu hatırlatan Gökhan Gökpınar’a açık ve net konuşan İbrahim Gül, “Bu konuda bizi seven arkadaşlarımızın heyecanla söylediği sözler, ben hiçbir zaman için Milliyetçi Hareket Partisi’nin dışında bir partide ya da bağımsız bir siyasi hareket içinde olmayacağımı beni yakından tanıyan insanlarımız bilirler.  Milliyetçi Hareket Partisi bana nerede görev verirse ben orada olurum.” Dedi.

“Mevcut Yapı Sıkıntı Yaratır”

MHP’de mevcut yapının korunması yönünde bir tavır sergilenmesi halinde partinin Hatay’da ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kalacağının taban tarafından dillendirildiğini belirten Gül, “Hem bölge insanımızın hem de Milliyetçi Hareket Partisi’nin tabanının şahsımız üzerinde bir yoğunluluğu var. Sıralamada iyi bir noktada tabi ki onlar da istiyor. İskenderun'da ki başarımızı Hatay'a taşımak niyetindeyiz. Milliyetçi Hareket partisinin tabanı artık bir yenilenme bekliyor, bir dönüşüm bekliyor. Yıllardır kalıplaşmış isimlerin, kalıplaşmış çizelgenin devamından yana değilim. Vatandaşımız  eğer bu çizgide ısrar edilirse, sıkıntılı günlerin doğacağını düşünmekte” dedi.

 

“Taban, değişim de Değişim” diyor..

İbrahim Gül konuşmasına şöyle devam etti, “Hem bölge insanımızın hem Milliyetçi Hareket Partisi’nin tabanının şahsımız üzerinde bir yoğunluluğu var. Sıralamada iyi bir noktada tabi ki onlar da istiyor. Bunun son karar mercisi yine teşkilat üyelerimiz ve Genel Merkezimizdir. İnşallah onlarda burada ki algıyı liste oluşturulurken listeye de taşırlar. Burada Milliyetçi Hareket Partisinin başarılı olması gereken liste neyse en iyisini inşallah onlar çıkartırlar. MHP Hatay'da istediği ve özlediği günlere inşallah kavuşur diyorum. İskenderun'da Milliyetçi Hareket Partisinin oy çizgisini görev sürecimiz boyunca hiç aşağı indirmeden devamlı surette yukarıya doğru taşıyan bir teşkilat olduk. Hatay'ın diğer ilçelerinde seçimler arası inişler çıkışlar olurken, bizim hem yerel hem genel seçimlerde 2007, 2009, 2011 ve 2014'te yukarıya doğru giden bir ivmemiz vardı. Biz bunu Hatay'ın tamamına yaymak istiyoruz. İnşallah İskenderun'daki başarımızı Hatay'a taşımak niyetindeyiz. MHP tabanı artık bir yenilenme bekliyor, bir dönüşüm bekliyor. Yıllardır kalıplaşmış isimlerin, kalıplaşmış çizelgenin devamından yana değilim. Vatandaşımız  eğer bu çizgide ısrar edilirse, sıkıntılı günlerin doğacağını düşünmekte. Yenilenen bir milletvekili listesinde Hatay'da en az 3 milletvekilinin kazanacağını ve bir sonraki seçimde de belki de Hatay'da beş, altı milletvekili çıkartacağımız yapıya sahip olacağımızı söylemekteler. Gelecek seçimler öncesinde 2015 seçimleri çok önemli burada alacağımız oy oranıyla bir sonraki seçimlerde en az 12,13 ilçede belediye başkanlıklarında iddialı olacağımız, büyük şehir noktasında da MHP’nin bu yarışta olacağını gösterecek bir sonuç çıkartacaktır. Biz teşkilat mensuplarımızın istek ve talepleri doğrultusunda oluşacak milletvekili listesinin başarılı olacağına kesin gözüyle bakıyoruz. “

“Tabanın Heyecanı Sözlerine Yansıyor”

Bu konuda bizi seven arkadaşlarımızın heyecanla söylediği sözler, ben hiçbir zaman için Milliyetçi Hareket partisinin dışında bir partide ya da bağımsız bir siyasi hareket içinde olmayacağımı beni yakından tanıyan insanlarımız bilirler.  Milliyetçi Hareket Partisi bana nerede görev verirse ben orada olurum. Tabi ki sayın vekilimizin aday adayı olması hepimiz kadar onun da hakkı, artık bunu Hatay teşkilatımız ve genel merkezimiz değerlendirecektir. Sizin de dediğiniz gibi böyle bir tepki var mı var. Uzun zamandır siyasetin içinde olmanın dezavantajı olarak görüyorum, bundan dolayı oluşan tepki olarak görüyorum. Yukarıda ki büyüklerimiz belki de bunları değerlendireceklerdir, belki de Milliyetçi Hareket partisinin Hatay'da önünü açacaklardır.

“Halkla İçiçeyiz”

Milliyetçi Hareket partisi yenilenen ilçe ve il teşkilatıyla bu işe gerçekten çok sıkı hazırlanmakta, MHP iktidarın alternatifi olmak adına vatandaşların birebir ayağına gidip elini sıkıp omuzuna elini atıp onların sıkıntılarını dinleyerek sıkıntılarına çözüm olmak istiyor. Yarın iktidar değişiminde vatandaşımızın Milliyetçi Hareket Partisinin her daim yanında göreceğini anlatan, vatandaşla birebir temas diyebileceğimiz bir stratejiyle çalışıyoruz. Ülke gündemini biliyoruz, bölgemizin sorunlarını biliyoruz. Vatandaşlarımızla bunları paylaştığımız ve bunları vatandaşa ilettiğimiz zaman olayların farkında olduğumuzu biliyorlar. Onun için artık Milliyetçi Hareket Partisinin iktidara hazır olduğunu, iktidarı çok istediğini ve iktidara geldiğinde de 13 yıllık AKP iktidarının ortaya koyduğu olumsuzluklarını gidereceğine eminler. Artık vatandaş bunlara yeter diyecekler, 2015 yılında bu çarpık zihniyete de inşallah dur diyecek.

MHP Tabanı Hatay'da Yenilik İstiyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet