Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

O Minibüs Hatay’da Ortaya Çıktı!!!

Özgecan cinayetinde kullanılan plakası daha sonra değiştirildiği öğrenilen minibüs Hatay’da

O Minibüs Hatay’da Ortaya Çıktı!!!

Yaşam   A+a-

Üniversiteden kent merkezine öğrenci taşımak için satın alındı. Minibüsün yeni sahibi S.K., minibüste hala cinayetin izlerinin bulunduğunu belirtirken, ilk fırsatta minibüsü satacağını söyledi.

O Minibüs Hatay’da Ortaya Çıktı!!!

Türkiye’de ve Dünya’da gündem olan Özgecan Aslan cinayetinde kullanılan minibüs Hatay'da ortaya çıktı. Üniversiteden kent merkezine öğrenci taşımak üzere alınan minibüsün yeni sahibi S.K., minibüsün geçmişinden haberdar olmadığını belirtirken, öğrendikten sonra satmaya karar verdiğini söyledi.

Plakası değiştirilerek piyasa değeri 23 bin TL olan minibüsü kısa sürede elden çıkarabilmek için 17 bin Tl’ye oto galeride satışa çıkarıldı. Hatay’da bir servis şirketi bünyesinde çalıştırılmak üzere alınan minibüsün geçmişi ise yeni sahibini şoke etti.

PLAKASI DEĞİŞTİRİLİP OTO GALERİYE BIRAKILDI

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın Tarsus'ta minibüs şoförü Ahmet Suphi A. tarafından vahşice öldürülüp yakılmasının ardından, olayda kullanılan minibüs Hatay'da ortaya çıktı. Olay sonrasında sahibi tarafından saklanan minibüs, kısa süre önce plakası değiştirilip Mersin'de bir oto galeriye bırakıldı.

"SATAR, KURTULURUM"

Piyasa değerinin 23 bin TL civarında olduğu belirtilen minibüsün 17 bin TL'ye burada satıldığı öğrenildi. Aracı satın alan yeni sahibinin, Hatay'da üniversite ile şehir merkezi arasında çalışan bir dolmuş hattında kullanmak üzere plaka değişikliği başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Vahşetin yaşandığı minibüsü sanayi sitesinde bir tamirciye bırakıp bakımını yaptıran yeni sahibi S.K., "Özgecan cinayetinde kullanılan araç olduğunu bilmiyordum. Belki kısa süre içinde satar kurtulurum" dedi. Özgecan'ın katledilmesiyle ilgili izler de hâlâ araçta duruyor. Özgecan'nın boğuşma sırasında kafasını çarptığı ve kırılan koltuk tamir edilmemiş.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar