Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Uğur Feriz: Tarlada İzim Var Yapacak Çok İşim Var!!!

AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Dişhekimi Uğur Feriz, 8. Gün Haber Sahibi Gökhan Gökpınar’ı ziyaret ederek çalışmaları ve hedefleri konusunda b

Uğur Feriz: Tarlada İzim Var Yapacak Çok İşim Var!!!Web
TV

Politika   A+a-

Samimi ve sıcak sohbet ortamında geçen ziyarette bugüne kadar yaptığı çalışmaları anlatan Uğur Feriz, siyaset hayatına AK Parti’de başladığını ve bundan sonra da AK Parti’de siyaset yapacağını belirtirken, geçen süreç içerisinde aday adaylığı dönemlerinde aday yapılmadığı için küsmediğine ve her zaman genel merkezin kararlarına saygı duyduğuna dikkat çekti.
AK Parti teşkilat yapısında verdiği hizmetlerle bölgeye hizmet etmek kararlılığı ve aşkıyla hareket ettiğin belirten uğur Feriz, tarlada izinin olduğunu, yapacak çok işinin olduğunu ifade etti.
AK Parti’yi bölgede çok iyi bildiğini ve bölgeyi çok iyi tanıyan bir siyasetçi olarak da, sorunlara ve çözüm yollarına hakim bir milletvekili aday adayı olarak yola çıktığını belirten Uğur Feriz, bölgede siyasi bir boşluk olduğunu söyledi ve bugüne kadar yaptığı çalışmaları da şöyle sıraladı: “Bizim açımızdan verimli bir süreç yaşıyoruz. 2001 yılından başlayan bir siyasi hayatımız var, bu da Ak Partiyle birlikte başladı. O günden bugüne teşkilatımızın her kademesinde görev aldık. Sandık başkanlığından, müşahitlikten başladık, İlçe başkan yardımcılığıyla devam ettik. 2011 yılında görevimizden ayrıldık, aday adaylığı sürecimiz oldu. Nasibimizde yokmuş teşkilatımızda hizmete devam kararı aldık. 2012 Yılında Olağan kongreyle birlikte İskenderun İlçe Başkanlığı görevine geldik. 2 yıl boyunca görevimizi aktif bir şekilde yürüttük. Yaptığımız programlar herkesin bildiği gibi o dönemlerde Ak Partiyi şahlandırdı. 11 Binlerde aldığımız üye sayımızı 23 bine taşıdık. Yaptığımız iftar programıyla 28 mahallemizde iftar tırımızla ihtiyaç sahipleriyle, işadamlarımızı sanayicilerimizi biraraya getirme onurunu yaşadık. Bütün bunları yaparken arkamızda ne bir belediye gücü ne de bir sermaye gücü vardı. Hepsi hayırsever işadamlarımızın bize duyduğu güven ve bize verdikleri destekle yapılmış projelerdi.
Bunlar yetmedi dedik ki İskenderun’umuzun en büyük sorunlarından gençlerin  uyuşturucu, kötü maddelere olan ilgisi, bunlarla ilgili ne yapabiliriz diye düşündük. Şehir merkezlerimizde ve semt pazarlarında kurduğumuz stantlarda halkımızı ve aileleri bilinçlendirmek adına broşür bastırdık ve dağıttık. Bize başvuran yaklaşık 20 kadar gencimizi aldık ve bizzat Adana Kurttepe ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi ettirip aileleriyle de kaymakamlığımız aracıyla takibini yaptırdık. Ak Parti’de olmaktan dolayı bunun için mutluyum. Bugün de Ak Parti’den milletvekili aday adayı olarak İskenderun kamuoyunun karşısındayım. Ben inanıyorum ki bu işler nasip kısmet işidir, rabbim yazdıysa olacaktır. Nasip değilse biz olduğumuz yerde teşkilatımız bize görev  verdiği takdirde yerine getirmeye hazırız. Biz Ak Partiyle var olduk Ak Partiyle de devam edeceğiz. İstiyoruz ki yeni dönemde İskenderun'un dertlerini, mahallelerini bilen, artık İskenderun'dan Arsuz oluştu biliyorsunuz yine bu Arsuz’un 34 mahallesini bilen ilgilenebilecek, buranın dertlerini çözebilecek, İskenderun'u gerçekten Alevisiyle, Sünnisiyle, Lazıyla, Çerkeziyle kucaklayabilecek bu şehirde büyümüş bu şehrin sorunlarına hakim bir kardeşimiz milletvekili olsun istiyoruz. İlla ben demiyorum ama bu şartları taşıyan bir kardeşimiz milletvekili olsun ki İskenderun'a hakettiği hizmetleri getirmekte sıkıntı ve zorluk çekmesin istiyoruz. İskenderun'da gerçekten bir siyasal boşluk var, gerçekten sıkıntılar var. Bunları göğüsleyecek, insanların kendisini aramasından rahatsız olmayacak aksine insanların kendisini aramasından memnun olacak vekil portföyi istiyoruz.
2001 yılından beri Uğur Feriz hala olduğu yerde  yani Ak partide, hiç bir sallantı göstermemiş ve hiçbir zaman da arkasını dönüp küsüp gitmemiştir. Bundan sonrada aynı çizgide olacaktır ve bu yüzden diyorum ki Uğur Feriz olsun. İskenderun'da doğmuş büyümüş, bu şehri iyi tanıyan iyi bilen, ilçe başkanlığı yapmış teşkilatta bulunmuş kısacası teşkilatın kılcal damarlarına kadar herşeyi iyi tanıyan iyi bilen, geldiği zaman bu şehirde ve Arsuz'da ve Belen'de gerçek anlamda bir sinerji oluşturup Ak Partinin mevut oy oranlarına kendisininde bir şeyler katabileceğine inandığım için Uğur Feriz olsun istiyorum ben.
Takdir edersiniz ki biz aday değiliz aday adayıyız ama aday olduğumuz takdirde zaten hakim olduğumuz konular var. Birçok konuda bilgimiz var, gerek sanayicimizin gerekse Arsuz bölgesinde tarımla uğraşan insanlarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Özellikle Arsuz'da benim bildiğim muz konusunda ciddi anlamda insanlarımızın çalışması var. Ama bu insanlarımıza bir el uzatan yok mesela Anamur muzu gibi İskenderun muzu yada Arsuz muzu markalaşmasına el uzatan kimsede yok. Bu tür konulara hakimiyetimiz var, aday olursak ilgilileriyle birebir görüşüp bunları gün yüzüne çıkartıp ondan sonra bunları hayata geçirmek daha doğru olur diye düşünüyorum.

Uğur Feriz: Tarlada İzim Var Yapacak Çok İşim Var!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş