Skip Navigation Links

100 Okulda 100 Çınar Ağacı

Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümü etkinlikleri Bahçeşehir Kolejleri'nde bir hafta boyunca devam etti.

100 Okulda 100 Çınar Ağacı

Eğitim   A+a-

Tüm kampüslerde eşzamanlı yapılan törenlerle başlayan programlar, her okulun münferit olarak düzenlediği etkinliklerle sürdü.

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılında '100 Okulda 100 Çınar Ağacı' temasıyla programlanan süreçte, her kampüs belirlenen gün ve saatte 'Gelibolu Barış Ağacı'nı dikti. Aynı zamanda, öğrencilerin şehit atalarına yazdıkları mektuplar, beyaz balonların ucuna bağlanarak gökyüzüne bırakıldı. Bu duygu dolu dakikalar yaşanırken, Bahçeşehir Koleji Çamlıca Kampüsü'nde, yazar Sunay Akın'ın sunumuyla gerçekleştirilen Çanakkale Zaferi anma etkinliği de konferans salonunda canlı olarak yayınlanıyordu.
18 Mart Çarşamba günü İskenderun Bahçeşehir Koleji güne, Belen İlçesi'nde düzenlenen Çanakkale Zaferi konulu resim ve şiir yarışmalarında derece alan öğrencilerin, Belen Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü'nden  madalyalarını almaları ve Şehitlik'te yapılan Hatıra Çamı dikim töreniyle başladı. Ardından Türkçe bölümünün hazırladığı, öğrencilerin sahneye koyduğu Çanakkale Geçilmez adlı piyesle hem şehitlerimizi andılar hem de İskenderun'dan dünyaya barış ve dostluk mesajları verdiler.
Etkinliğin sonunda, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden kampüs müdürü Sefai Server Dik; 'Çanakkale Zaferi şu anda tüm Türkiye'de ve dış temsilciliklerde kutlanıyor. Bizlerin tüm çabası, şehit atalarımıza yakışır bir gençlik yetiştirmek, onların bizlere bıraktığı kutsal emaneti bizden sonraki kuşaklara daha ileri bir seviyede devretmektir.' dedi. 

DEFNE TURAN
Kurumsal İletişim Yöneticisi
İskenderun Bahçeşehir Koleji
 
0.326.456 16 64
0.530.834 62 94
Fatih Mah. Gülevler Sokak
No:16 İskenderun

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet