Skip Navigation Links

'Fitne Ve Nifak Tohumlarına Dörtyol'da Da İzin Vermeyeceğiz'

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Dörtyol ilçesinde 4 polisin şehit edildiği saldırı ve beraberinde çıkarılan provokasyonlarla ilgili istihbarat raporları

Gündem   A+a-


Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Dörtyol ilçesinde 4 polisin şehit edildiği saldırı ve beraberinde çıkarılan provokasyonlarla ilgili istihbarat raporları ile Başbakan'a sunulan raporların birbirleriyle uyuştuğunu söyledi.
Bakan Sadullah Ergin, Bursa'nın İnegöl ilçesinde çıkarılan olaylarla Dörtyol'da çıkan olayların aynı tarihte olmasının tesadüf değil, büyük bir provokasyonun planı olduğunu kaydetti. Birkaç insanın bu olaylara alet olduğunu söyleyen Ergin; ''Ama çok şükür ki artık insanımızın yüzde doksanı uyandı ve bu tür olaylara alet olmuyor'' diyerek, provokasyonların ne denli büyük olduğuna dikkat çekti.
Bakan Ergin, yapılmak istenen nifak tohumu ve fitne ateşini bayram vesilesi ile söndürmek gerektiğini ifade etti. Bölgedeki yaşanan travmayı telafi etmek için herkese iş düştüğünü söyleyen Ergin; ''Biz safları sıklaştıracağız. Bölgeye nifak tohumu ekmek isteyenlerin amaçlarına ulaşmalarına müsaade etmeyeceğiz. Birileri ayrışma isteyebilir. Ama bizim görevimiz onların arzularına katkı sağlamak değil, inadına kardeşlik, inadına barış ve huzur diyerek hem bölgemizi hem de Türkiye'yi sevindirmektir'' diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet