Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Adanalı Fatih Terim, İlki Futbol Buluşmalarından Çıkan Çözümleri?

Türkiye Futbol Federasyonu ile Futbol buluşmalarından çıkardığı çözüm önerilerini paylaşarak seviyeyi artırmayı hedefliyor.

Adanalı Fatih Terim, İlki Futbol Buluşmalarından Çıkan Çözümleri?

Spor   A+a-

TFD Fatih Terim, 'Futbol Buluşmaları'ndan sonra hazırlayacakları dosyaları Türkiye Futbol Federasyonu'yla paylaşıp çözüm önerileri getireceklerini söyledi.
İlki Adana'da gerçekleştirilen 'Futbol Buluşmaları' toplantısında Terim, dün kulüp yöneticileriyle görüştü. Bugün de antrenör, altyapı sorumlusu, üniversitelerin beden eğitimi ve yüksekokul yetkilileri olmak üzere futbolun tüm kademeleriyle bir araya gelen Terim, sorun ve çözüm önerilerini dinledi.
Toplantıdan sonra basın açıklaması yapan Terim, futbolla ilgili tüm bireylerin fikirlerini alıp sorunlarını not ettiğini kaydetti. Toplantının çok güzel geçtiğini belirten Terim, "Futbol adamları hangi durumda olduklarını, neler yapılması gerektiğini, ortak sıkıntılarını dile getiriyorlar ve bu futbol buluşmalarının tamamından sonra hazırlayacağımız dosyayı, sorunlar silsilesini veya çözümler noktasını da Futbol Federasyonumuz'la paylaşacağız" diye konuştu.
Geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden Bucaspor'un U17 takımı futbolcularından 17 yaşındaki Ömer Teymur'a da değinen Fatih Terim, Bucaspor ve futbol camiasına başsağlığı diledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar