Skip Navigation Links

Ağca, Fabrikalar Alımlarını Büyük Şehirler'den Yapmamalı!

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, küçük sanayi sitesinde esnaflarla bir araya geldi.

Ağca, Fabrikalar Alımlarını Büyük Şehirler'den Yapmamalı!Web
TV

Politika   A+a-

İskenderun’un tanınmış esnafları Yağcı Cafer’in sahipleri Mahmut Bilmez ve Mehmet Bilmez’in ev sahipliğinde sanayi esnafıyla bir araya gelen Uğur Ağca, geçmişten bugüne bölge esnafıyla işbirliği içinde olduğunu, şehir dışından alım yapmak gibi kötü bir huyunun olmadığını hatırlattı ve bugüne kadar değişmediği gibi bundan sonra da değişmeyeceğini söyledi.

Sanayi esnafları da, kendileri gibi esnaf olan Uğur Ağca’nın adaylığının gerçekleşmesi temennisinde bulunarak, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

Bölge esnafının en büyük sorununun sanayi tesislerinin alımlarını şehir dışından yapması olduğuna dikkat çeken Küçük Sanayi Sitesi esnafları, üretim, ihracat ve istihdam rekoru kıran sanayi tesislerinin merkezi satın alma yönteminden vazgeçmeleri gerektiğini ifade ettiler.

Uğur Ağca da, bu sorunun uzun yıllardır yaşandığını ve çözümünün diyalogla mümkün olduğunu ifade ederken, milletvekili olması halinde sanayi tesislerinin bölge esnafına sahip çıkmaları konusunda çalışmalar yapacağını söyledi.

Uğur Ağca Küçük Sanayi Sitesi ziyaretinin ardından İskenderun İlçe Tarım Müdürlüğü ve Zirai Karantina Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Kurumları ziyaret eden Ağca, tüm memurlara iyi çalışmalar dileklerinde bulundu.

Ağca, Fabrikalar Alımlarını Büyük Şehirler'den Yapmamalı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet