Skip Navigation Links

Halk Tarafından Coşkuyla Karşılanan MHP aday adayı!

OP.Dr. Mehmet Emin Şahin MHP'liler tarafından çoşkuyla karşılandı, mhpli seçmenlerin umudu olmaya adayım dedi.

Politika   A+a-

Kırıkhan başta olmak üzere Amik ovası bölgesinde çok sevilen bir isim olan Op. Dr. Mehmet Emin Şahin Antakya’da yüzlerce seveninin katıldığı törende MHP’den Milletvekili olabilmek için aday adayı olduğunu açıkladı.

Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’nde özel bir hastanede doktorluk yapan ve halk tarafından çok sevilen Op. Dr. Mehmet Emin Şahin MHP Hatay İl Başkanlığı Teşkilat Binası önünde düzenlenen aday adayı tanıtım programında MHP’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Yüzlerce aracın katıldığı konvoy ile İl başkanlığındaki törene katılan Şahin kalabalık bir kitle ve davul zurna ile karşılandı. Op. Dr. Mehmet Emin Şahin’e ilgi çok büyüktü. MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı ve MHP’nin Hatay İl Teşkilatı’nda görevli kişilerin de yer aldığı aday adaylığı tanıtım programında MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı Op. Dr. Mehmet Emin Şahin’i kürsüye davet etti. Milletvekili aday adaylığını açıklamadan önce duygularını ve neden aday adayı olduğunu açıklayan kısa bir konuşma yapan Op. Dr. Mehmet Emin Şahin Türk Milletinin bekasının tehlikede olduğunu gördüğü ve bildiği için aday olmak istediğini belirterek şöyle konuştu. “ öncelikle kendimi sizlere tanıtayım. Evli ve üç çocuk babasıyım. İskenderun Demir Çelik Fabrikası’nda işçi olarak çalışan bir ailenin evladıyım. 1975 yılında İskenderun’da doğdum. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldun. 2004 yılında ortopedi alanında uzmanlığımı alarak Hatay’ımızda meslek hayatıma başladım. O günden bu güne Hatay’ımızın dört bir köşesinde siz değerli hemşerilerime hizmet etmeye devam etmekteyim. Ayrıca lise yıllarından beri MHP teşkilatında birçok kademede görevler yaptım. Üniversite yıllarında ülkü ocakları Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Başkanlığı ve MHP Ataşehir teşkilatında çeşitli görevlerde bulundum. Değerli hemşerilerim Türk Milleti’nin bekasını tehlikeye düşürecek önemli bir süreç var önümüzde. Ekonomik tedbirsizlikler, sokaklardaki huzur ve asayişin bozulması ve daha da önemlisi milletin devletine olan güveninin sarsılmış olması bu tehlikeli sürecin tehditlerinden yalnızca birkaç tanesidir.

Yolsuzluk, kayırmacılık ve ihanetin kol gezdiği bu zamanlarda memleketin yeniden düzene kavuşması ve toplumsal kaynaşmanın yeniden sağlanması için MHP’nin iktidar olmasından başka çare yoktur. MHP bu milletin teminatı ve son umududur. Milli ve manevi direncin zayıfladığı, toplumsal huzurun ve barışın tehdit edildiği bu günlerde Türk Milleti’nin MHP’ye her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Hal böyle iken Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin omurgası olmaya ve bu toprakları ayakta tutmaya her zamanki gibi hazırdır. Ben de bir kardeşiniz olarak mili fedakarlığın temsili olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne milletimin vekili olarak tarihe saygılı, milletine saygılı bir Türkiye’nin oluşması için aday adaylığımı açıklıyorum. Genel merkezimiz tarafından oluşturulacak listede hangi sırada olursam olayım partime ve davama hizmet etmeye söz veriyorum. ’’ dedi.

Konuşmanın ardından toplanan kalabalık tarafından “MHP seninle gurur duyuyor, Kırıkhan seninle gurur duyuyor” sloganları atıldı.Şahin uzun süre sevenlerinin hayırlı olsun tebriklerini kabul etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet