Skip Navigation Links

Akkulah'ın seçim çaşılmaları aralıksız sürüyor

CHP'nin Romanlarla ilgili politikaları üzerine sohbet etti

Akkulah'ın seçim çaşılmaları aralıksız sürüyor

Politika   A+a-

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Av. Akkülah’tan varoşlarda seçim çalışması

Seçim turunu aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Aday Adayı Av. Nalan Akkülah, İskenderun’un kenar mahallelerinde yaşamlarını sürdürmeye çalışan ailelerle görüştü. Çocuklara şeker, çikolata, gofret de dağıtan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Av. Nalan Akkülah, CHP’nin Romanlarla ilgili politikaları üzerine mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Geçtiğimiz yıllarda DOM Kabilesi Kültürünü Araştırma, Geliştirme, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini kurarak üyelerine yönelik çalışmalar yürüten dernek şimdilerde kapalı olduğunu söyleyen mahalle sakinleri, yaşamlarının iyileştirilmesi yönünde çalışma yapılmasını istediklerini belirttiler. Çeşitli nedenlerden dolayı şimdilik kapalı bulunan derneğin önümüzdeki süreçte yeniden faaliyete geçeceğini belirten mahalle sakinleri, geçimlerini balık satışı yaparak günü birlik kazanç sağlayan işlerde çalışarak yaşamlarını sürdürdüklerini anlattılar.

Kanal boyunda kurulan Çarşamba Pazarı yakınında ikamet eden ailelerin çocukları için kreşler  ve okul öncesi eğitime yönelik merkezlerin kurulması, oluşturulması, kadınların işgücüne katılımını arttırmak için alınması partisinin çalışmalar yaptığını söyledi. Av. Akkülah, "Sizlerin oturduğu mahallelerde kreşler  ve okul öncesi eğitime yönelik merkezler oluşturulacak. Kadınların işgücüne katılımını arttırmak için alınması gereken tedbirlerin başında gelen kreş ve okul öncesi eğitim merkezler açılacak. Ve çocuklarınızın okul  devamsızlığı, terki ve erken evlenme gibi sorunları engelleyici projelerle sizlerin yaşam standartlarını iyileştireceğiz” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet