Skip Navigation Links

Türkiye Onu Üzerine Benzin Dökülen Kadın Olarak Tanıdı!

Mersinde iddiaya göre ablası tarafından acımasızca üzerine benzin dökülerek yakılan kız hastanede yoğun bakıma alınmıştı.

Türkiye Onu Üzerine Benzin Dökülen Kadın Olarak Tanıdı!

Yerel   A+a-

Mersinde, ablası Elif K. tarafından iddiaya göre sevdiği erkekle kaçtığı gerekçesiyle üzerine benzin dökerek ateşe verdi Ayşe Ersöz (18) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
Olay, ilçenin Sıraköy mahallesinde bir evde meydana geldi. Ayşe Ersöz, yaklaşık iki hafta önce sevgilisi 24 yaşındaki Mehmet Ö. ile evlenmek için evden kaçtı. Bir taş ocağında işçi olarak çalışan Mehmet Ö. ile Ayşe Ersöz, Tarsus Nikah Dairesi'ne başvurup nikah günü aldı. 8 Mart'ta aynı mahallede oturan genç kızın ablası Elif K (27) da kardeşini gel annemle babamla barıştarıym seni dedi bu bahaneyle evine çağırdı. Ayşe Ersöz de Mehmet Ö'ın babası Tuncay ve annesi Hatice Ö. ile ablasının evine gitti.
ÜZERİNE BENZİN DÖKTÜ
Elif K., kız kardeşi Ayşe Ersöz'ü yatak odasına götürdük ve sonra 2.5 litrelik bidondaki benzini üzerine dökerek ateşe verdi. Ağır yaralanan Ayşe Ersöz ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne, kendisi de yaralanan abla Elif K. Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından abla Elif K. Adana'da özel bir hastaneye, Ayşe Ersöz de İzmir'e sevk edildi.
İzmir'de tedaviye alınan ancak vücudunun yüzde 78'inde ağır yanık oluşması nedeniyle vücudunda ciddi su kaybı oluşan Ayşe Ersöz, 7 gün sonra öldü.
Abla Elif K. yoğum bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet