Skip Navigation Links

Gülen Koleji'nde şiir dinletisi duygulandırdı

Gülen Koleji Ana Sınıfı öğrencileri tarafından velilere yönelik düzenlenen şiir dinletisinde ilk kez sahneye çakın minik öğrenciler okudukları şiirler

Gündem   A+a-

 
Gülen Koleji’nde şiir dinletisi duygulandırdı
 
Gülen Koleji Ana Sınıfı öğrencileri tarafından velilere yönelik düzenlenen şiir dinletisinde ilk kez sahneye çakın minik öğrenciler okudukları şiirlerle velilere duygu ve hüzün dolu anlar yaşattılar.
Gülen Koleji Ana sınıfı A, ve B. Olmak üzere her iki sınıf öğrencileri okulun salonunda düzenlenen şiir dinletisinde hünerlerini konuşturdular. Özellikle Bayrak şiirini okuyan minik öğrencileri veliler ayakta alkışladı. İlk kez sahne alan ve gösteri yapan minik örencileri aileleri de ilk kez sahnede izlerken heyecanlı anlar yaşadılar. Gülen Koleji müdürü Mustafa Üsküplü, şiir dinletisi öncesi yaptığı konuşmasında, “Geleceğimizin teminatı olan minicik öğrencilerimiz ezberledikleri şiirleri okuması gerçekten çok önemli. Bizler eğitimciler olarak her zaman anne ve babaların çocukları ile sürekli konuşmaları, onları dinlemeleri ve onlara güvenmeleri konusunda tavsiyelerde bulunuyoruz” ifadesini kullandı. Gülen Koleji Ana sınıfı öğrencilerini velilere yönelik düzenledikleri ve başarı ile sundukları şiir dinletisi sonrasında ise Müdür Üsküplü tarafından öğrencilere başarı belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet