Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bir Kayıp Haberi de Reyhanlı'dan Daha 14 Yaşında

2.5 Yıldır Suriyede'ki çatışmalardan kaçarak Hatay'ın Reyhanlı ilçesine yerleşen Alahmad ailesi çaresizlik içinde 7 gündür kayıp kızlarını arıyor

Bir Kayıp Haberi de Reyhanlı'dan Daha 14 Yaşında

Hatay   A+a-

Çaresiz olduklarını ve sığınacak kimselerinin olmadığını belirten Baba Semir Alahmad heryerde aradıklarını söylediği kızlarının hayatından endişe ettiklerini ve Emniyet birimlerinden yardım istediklerini belirtti.
Suriye'nin İdlib ilinden, 2,5 yıl önce geldikleri Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir evde yaşamlarını sürdüren Alahmad ailesinin 7 çocuğundan biri olan Dua Alahmad (14) geçtiğimiz pazar günü Kur'an kursuna gitmek için evden çıktı. Eylül ayı başından bu yana gittiği Kur'an kursundan tekrar eve dönmeyen Dua'yı ailesi her yerde aradı ancak izine rastlayamadı.
Durumu Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildiren baba Semir Alahmad (40), Dua'nın evden çıkarak kursa gittiğini ancak geri dönmediğini söyleyerek, "Mahallede aradık, kurs binasına da gittik. Ama bulamadık. Bir haftadır ortada yok. Aramadığımız yer kalmadı. Kaçırılmış olabileceğinden endişe ediyoruz" dedi.
Yaşamını simit satarak sürdüren Alahmad, hiç kimseyle bir sorunu olmadığını, ülkelerinde yaşanan iç savaş nedeniyle geldikleri Reyhanlı'da 2,5 yıldır yaşadıklarını belirterek, kızlarının bulunmasını istedi.
6 kız bir erkek çocuk annesi olduğunu söyleyen Anne Cumane Alahmad (31), gözyaşları içerisinde "Kızımızdan haber alamıyoruz. Perişan durumdayız. Allah rızası için kızımı gören olursa, haber versin. Artık dayanacak gücümüz kalmadı" diye konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Emel 19 Nisan 2021 Pazartesi
Merhabalar. Kız bulundu mu acaba yoksa hala kayıp mı? Çünkü bende Reyhanlıda yaşıyordum ve 2013 yılında az kalsın kaçırılıyordum.
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş