Skip Navigation Links

Karar Yayınlanmadan Payas İlçe Tabelası Asıldı

Hatay'ın Büyükşehir olması kapsamında görüşülen Harbiye, Arsuz ve Payas'ın İlçe olması henüz tam olarak netlik kazanmamışken Toroslar Elektrik Dağıtım

Gündem   A+a-

 
 
Hatay’ın Büyükşehir olması kapsamında görüşülen Harbiye, Arsuz ve Payas’ın İlçe olması henüz tam olarak netlik kazanmamışken Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Payas Belde Şefliğinde işgüzarlık örneği sergilenerek PAYAS İLÇE ŞEFLİĞİ tabelası asıldı.
Payas Belediyesi ile aynı binada hizmet veren Toroslan Elektrik Dağıtım A.Ş. Hatay İl Müdürlüğü Payas Belde İşletme Şefliği geçtiğimiz hafta kasıt mı, kinaye mi yada temenni mi? dedirtecek mahiyette bir uygulamaya imza attı ve işletmenin girişine PAYAS İLÇE İŞLETME ŞEFLİĞİ tabelası astı.
Tabelanın asılış anına ait resimler ise Payas Belediyesine ait www.payas.bel.tr resmi internet adresinde yer alırken konu başlığı olarak da “Payas ilçe tabelasını ilk TEDAŞ astı.” olarak verildi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi alt komisyonlarında konu henüz görüşülüyorken ve Genel Kurula henüz ulaşmamış, Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazetede yayınlanmadan yaptırılan bu tabela akla birçok soruyu getirmekte.
Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz Payas Belde İşletme Şefi (Telefonda görüştüğümüz görevli bize Müdürümüzü bağlayalım diye ifade etmekte) Mehmet Öztürk tabelanın Adana Bölge Müdürlüğü tarafından gönderildiğini, sehven yapılan bu hatanın Adana Bölge Müdürlüğüne ait olduğunu, hatayı geç fark ettiklerini ifade etmekte.
 
 
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet