Skip Navigation Links

Yazar Ailesi Annesini Kaybetti

Hatay’ın en köklü ve tanınmış ailelerinden Yazar ailesini annesi Hatice Yazar vefat etti.

Yazar Ailesi Annesini KaybettiWeb
TV

Yaşam   A+a-

Hatay’da uzun yıllar CHP’den İl Genel Meclis Üyeliği yapan CHP’nin Hatay’daki önemli isimlerinden Ali Yazar’ın eşi, 3 dönem Gözcüler belediye başkanlığı yapan ve 2 dönem de CHP’den Hatay Milletvekilliği yapan Abdulaziz Yazar’ın, Züher, Semir, Ümit, Suat, Gülseren, Filiz Yazar’ın anneleri, Hatice Yazar 85 yaşında vefat etti.

 Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde tedavi gören 85 yaşındaki Hatice Yazar tüm müdahalelere rağmen yaşama veda etti. Merhume Hatice Yazar’ın vefatı başta Yazar ailesi olmak üzere tüm sevenlerini derinden üzerken yasa boğdu.  

 

      Merhume Hatice Yazar’ın cenazesi Karaağaç’taki evlerinden alınıp, Karaağaç Asri mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi.

Siyaset, işdünyası ve bölge halkını bir araya getiren cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamayn Ali Yazar, 70 yıla yakın aynı yastığa baş koyduğu hayat arkadaşı Hatice Yazar’ı sonsuzluğa uğurlamanın acısını yaşadı.

Eş, dost, akraba, siyaset ve işdünyasından yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde Yazar ailesinin fertlerinin ayakta durmakta güçlük çektikleri gözlendi.

Biz de 8. Gün Haber Web TV olarak Merhume Hatice Yazar’a Allah’tan rahmet, büyüğümüz Ali Yazar’ın şahsında tüm Yazar ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Yazar Ailesi Annesini Kaybetti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet