Skip Navigation Links

Gönülleri Fethederek CHP’yi İktidara Taşıyacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, beraberindeki kalabalık ekibiyle birlikte CHP Hatay İl Başkanlığı’na çıkarma yaptı.

Gönülleri Fethederek CHP’yi İktidara TaşıyacağızWeb
TV

Politika   A+a-

Kalabalık ekibiyle birlikte CHP Hatay İl Başkanlığı’na çıkarma yapan Uğur Ağca, İl Başkanı Ertuğrul Gün’le görüşerek, adaylık çalışmaları ve CHP’yi iktidara taşımak için uyguladıkları stratejiyi anlattı.

CHP’lilerin birlik ve beraberlik içinde 7 Haziran seçimlerine hazırlanmasının partiyi iktidara taşıyacağına dikkat çeken CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, tüm aday adaylarına eşit mesafede durduklarını ve hepsine CHP iktidarı yolunda verecekleri katkılardan dolayı teşekkür etti.

Uğur Ağca’nın, tüm siyasi görüşleri CHP çatısı altında toplamak gibi güzel bir hedefinin olmasını takdirle karşıladığını belirten İl Başkanı Ertuğrul Gün, ötekileştirmeden, ayrıştırmadan herkesin kazanılması gerektiğini ifade etti.

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca da yaptığı konuşmada, tüm siyasi görüşleri CHP çatısı altında toplamak için çalıştıklarını belirtirken, “ötekileştirmeye karşıyız. AK Parti, MHP ve tüm diğer partilere oy vermiş herkes bizim kardeşimizdir. Önemli olan onları kazanmak ve CHP çatısı altında birleştirip iktidara gelebilmektir” dedi.

Gönülleri Fethederek CHP’yi İktidara Taşıyacağız videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet