Skip Navigation Links

Seyfi Dingil'den Destek istediler

Yardım eli derneğinden Seyfi Dingil ve H. Hasan Özyiğit'e ziyaret gerçekleşti.

Seyfi Dingil'den Destek istediler

Gündem   A+a-

Yardımeli Uluslar Arası İnsani Yardım DerneğiGenel başkanı Dr. Sadık Danışman,Eski millet Vekili Mehmet Sılay,Hatay temsilcisi Eyüp yıkılmaz, İskenderun Temsilcisi Safiye Tutar ve Yardımeli gönüllüleri Kaymakam’ “H. Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret ettiler.
Derneğin genel başkanı Sadık Danışman,Derneğin Yurt içi ve yurt dışı yardım faaliyetlerini Aktif çalışma sahalarını Misyonunu ve Vizyonunu Kaymakam Özyiğit’e tanıtarak Ortak çalışma alanlarının yaratılması ve  Güçlene bilmesi adına Bağların kuvvetlenmesi gerektiğini vurgulayarak  Kaymakam Özyiğit’ten destek istedi. Genel Başkan Dr. Sadık Danışman: Amacımız, STK’ların ve Devlet Kurumlarının İhtiyaçlı ailelere daha rahat ulaşıp sorunları daha kolay çözümleyebilmek,Sosyal faaliyetlerin daha aktif yürütülmesi,Suriyeli mültecilerin sosyal hayata adaptasyonlarının sağlana bilmesi ve sorunların daha hızlı çözümleye bilmek adına Kurumlar arasın da aktif bir iş birliğinin önemi gibi konuların konuşulduğu ziyarette,
Sayın Özyiğit; Kaymakamlık olarak İnsani yardımın mağdurun ve mazlumun her daim yanlarında olduklarını ve bu uğurda çalışan Kurumları Gönülden desteklediklerini vurguladı.
Sayın Özyiğit STK’ların gönüllere ulaşması çok daha kolay ve etkili bizimkisi görev STK’lar ise gönüllük esaslı oluşu gönül köprülerinin kurulmasını kardeşlik bağlarının güçlenmesini sağlar,kaygılarımız ve sancılarımız ortak,Bizler gönüllü kurumların çalışmalarını sonuna kadar destekliyoruz kurumlar arası iletişimi önemsiyoruz diyen Özyiğit YardımeliBaşkanı ve temsilcilerine ve gönüllülerine başarı dileklerini sundu.
Yardım eli derneği Başkan ve beraberindeki heyet  Kaymakam Özyiğit sonrasında İkinci ziyaretlerini İskenderun belediyesine gerçekleştirdiler.Burada da yine Belediyeye Büyük iş düştüğünü vurgulayan Yardım eli Başkanı Dr. Sadık Danışman Başkan Seyfi Dingil ile bir araya geldi.  Bu ziyaretinde de Yine Kaymakam Özyiğit ile Görüşülen Beraber çalışma ortamı yaratılması konusunda İskenderun belediyesinden de destek istendi  Başkan Seyfi Dingil Böylesi yardım kuruluşlarının her zaman yanında olduğunu belirterek Belediyemiz olarak herzaman Yardım Kuruluşlarımıza Tam destek olacaklarını bu konuda hiç bir şüphe olmamasını vurgulayarak Başkan Danışman’a Destek sözü vermesinin ardından Sohbet ortamında gecen ziyaret Danışmanın Belediye den ayrılması ile noktalandı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet