Skip Navigation Links

Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji, iskenderun’da

Yenilikçi yaklaşımları ve teknolojiye yaptığı yatırımlarıyla eğitimde fark yaratan Doğa Koleji, iskenderun’da yepyeni bir kampüs açıyor.

Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji,  iskenderun’daWeb
TV

Eğitim   A+a-

Doğa Koleji’nin anıtım lansmanı Yalı Restoran’da düzenlenen kahvaltıda yapıldı.

Kurucu ortaklar Özcan Aslan ve Kazım Yıldız’la birlikte; Kurucu Temsilcisi Tuğçe Aslan, Genel Müdürlük Kurumsal Gelişim Yöneticileri Murat İnci, Esra Karaarslan, Tülay Çubukçu, Lise ve Ortaokul Müdürü Çayan Çay, Halkla İlişkiler Müdürü İnayet Dingiltepe ve Tesis Müdürü Çetin Hepbıçakçı’nın katıldıkları tanıtım lansmanı, bölgede eğitim kalitesinin yükselmesi açısından umut verdi.

Kurucu Ortağı Özcan Aslan yaptığı açıklamada, kendine özgü yenilikçi eğitim modeli ve yeni kampüsleriyle büyümeye devam eden Doğa Koleji’nin İskenderun’da eğitime yeni bir soluk kazandıracağına dikkat çekerken, ortağı Kazım Yıldız’la birlikte kolej açma fikri üzerinde 2 yıl düşündükten ve geniş araştırmalar yaptıktan sonar Doğa Koleji’ni İskenderunlularla buluşturmaya karar verdiklerini söyledi.

İskenderun Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Tuğçe Aslan da yaptığı sunumda, kolejin sahip olduğu 11 bin Metrekare kapalı alan ve sosyal donatılarına vurgu yaptı ve şöyle konuştu:

11 bin metrekare kapalı alanı içerisindeki İskenderun Doğa Koleji, öğrencilere geniş bir alanda kampüs havasında eğitim olanağı sağlıyor. Kampüs içerisinde ayrıca kapalı yüzme havuzu,  açık-kapalı spor salonları, sanat sokağı, bilim labaratuarları, tasarım sınıfı, bilişim dersliği, anasınıfına özel kapalı oyun alanı, satranç atölyesi, kafeteryası, 330 kişilik konferans salonu, 620 kişilik yemekhanesi ve öğrencileri “Doğa Konseptli Eğitim” vizyonuyla buluşturacak ekoloji dersliği  yer alıyor.”

 

 

Genel Müdürlük Kurumsal Gelişim Yöneticileri gazetecilerin sorularını yanıtladılar ve Doğa Koleji’nin Türkiye’ye getirdiği yenilikleri şöyle özetlediler: Eğitim sektöründe 12. yılını geride bırakan, yeniliklerin öncüsü Doğa Koleji, modern eğitim modeli, misyonu ve sayıları her geçen gün artan kampüsleri ile ayrıcalıklı eğitimi Türkiye geneline taşımaya devam ediyor. iskenderun Doğa Koleji 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’nda kapılarını açıyor.

12 yıldır eğitim vizyonu ile ilklere imza atan Doğa Koleji, kendine özgü yenilikçi eğitim modeli ve yeni kampüsleriyle büyümeye devam ediyor. 2014-2015 eğitim yılında yaklaşık 70 bin öğrenci sayısına ulaşan Doğa Koleji “Doğa Konseptli Eğitim Modeli” ile anaokulundan lise eğitimine kadar öğrencisine, hayatında gerekli olacak donanımı sağlayan bir eğitim sunuyor. 2015-2016 eğitim öğretim yılında kapılarını açacak olan İskenderun Doğa Koleji, eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modelini öğrencilerle buluşturacak.

Son teknolojiyle eğitim iskenderun’da!

Ezberci eğitimin dışına çıkarak öğrencilere yaşayarak öğretme vizyonu ile ilerleyen Doğa Koleji, İskenderun’daki kampüsünde teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkânı tanıyor.

İskenderun Doğa Koleji; fiber internet kullanımı, Android alt yapısı, sınıf önü info ekranları ve Vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 52 dersliği ile öğrencilerine interaktif eğitim imkânı sağlıyor.

10.950 metrekare kapalı alanı içerisindeki İskenderun Doğa Koleji, öğrencilere geniş bir alanda kampüs havasında eğitim olanağı sağlıyor. Kampüs içerisinde ayrıca kapalı yüzme havuzu,  açık-kapalı spor salonları, sanat sokağı, bilim labaratuarları,tasarım sınıfı,bilişim dersliği,anasınıfına özel kapalı oyun alanı,satranç atölyesi, kafeteryası, 330 kişilik konferans salonu,620 kişilik yemekhanesi ve öğrencileri “Doğa Konseptli Eğitim” vizyonuyla buluşturacak ekoloji dersliği  yer alıyor.

 

 

 

 

Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji,  iskenderun’da videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet