Skip Navigation Links

Birlik ve beraberlik içinde olmamız çok önemli

Organize sanayi bölgesi Halil Demir'i ağırladı

Birlik ve beraberlik içinde olmamız çok önemli

Politika   A+a-

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyeleri,

AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Demir’i ağırladı

GÜVEN VEREN ZİYARET

AK Parti Hatay Milletvekili Halil Demir, seçim çalışmalarını yoğun ve kararlı bir şekilde sürdürüyor. Gittiği her yerde sıcak ilgi ve samimiyetle karşılanan Milletvekili aday adayı Demir, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi M. Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyelerine konuk oldu.

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi yönetimi AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Demir’i ağırladı. Ziyarette yıllarca dürüst ve seviyeli bir şekilde sürdürülen dostluk ön plandaydı. OSB Başkanı M. Fatih Tosyalı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Demir’in bu nazik ziyaretinden ötürü oldukça memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Ziyarette konuşan İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı M. Fatih Tosyalı, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerin istikrar ve güven açısından son derece önemli olduğuna vurgu yaptı. AK Parti Hatay Milletvekili Halil Demir’in kişiliği, dürüstlüğü ve çalışkanlıyla her kesimden insanın takdirini topladığını belirten Başkan Tosyalı, “Halil Bey’i yakından tanıyoruz. 15 yıl boyunca yapmış olduğu belediye başkanlığı döneminde de bölgemize kalıcı hizmetler ve eserler bıraktı. Her şeyden önce güven veren bir duruşu ve kimliği var” diye konuştu.

GÜVEN VE İSTİKRAR ÇOK ÖNEMLİ

7 Haziran seçimlerinin önemine de değinen OSB Başkanı Fatih Tosyalı, “Ülkemizin daha hızlı ilerlemesi, hedeflerimize ulaşmamız için tabiî ki güven ve istikrar çok önemlidir. Bizlerde sanayiciler olarak gelişmişlik ve kalkınma adına üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Bölgemizde de birbirinden değerli aday adayları var. Halil Bey’de yıllarca siyasetin içinden gelmiş, sevilen ve sayılan siyasetçilerimizden birisidir. Ben OSB yönetim kurulu adına gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ötürü kendisine teşekkür ediyor, çıkmış olduğu bu yolda üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Hatay Milletvekili aday adayı Halil Demir ise, OSB Başkanı Fatih Tosyalı ve şahsında tüm yönetim kurulu üyelerin sıcak ve samimi karşılamadan ötürü teşekkür etti. Sanayicilerimizin ülke ve bölge ekonomisinin kalkınması, istihdamın sağlanması için yaptıkları çalışmaların takdire şayan olduğunu belirten aday adayı Hali Demir, “Bizler sizlere bu çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olmamız çok önemli. Eğer Milletvekilliği görevi inşallah kısmet olursa, el birliği ve gönül birliği içinde çalışacağız. Sürekli istişare halinde olacağız. Her kesimle birlikte hareket edip bölgemize hizmet getireceğiz. En önemlisi de Ben değil, Biz zihniyetiyle hareket edeceğiz” diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet