Skip Navigation Links

Rejimimiz tehtit altında...

Civelek Arsuz ilçe başkanlığını ziyaret etti

Rejimimiz tehtit altında...

Politika   A+a-

CHP Arsuz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili A.Adayı Dr. Yusuf H.Civelek: "Ülkemizin kötü gidişatına 7 Haziran’da dur diyeceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Yusuf H.Civelek, ülkemizin kötü gidişatına, 7 Haziran’da CHP’nin iktidara gelmesiyle ‘dur’ denileceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz İlçe Başkanlığını ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili A.Adayı Dr. Yusuf H.Civelek, “Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar giderek ağırlaşmaktadır. Dış, iç politika, ekonomi, sosyal hayatta, demokrasi ve insan hakları konusunda ülkemizin gidişatı sıkıntı verici düzeydedir. Rejimimiz tehdit altında. Her türlü bölünmeye doğru gidiyoruz. Ülkemizin kötü gidişatına 7 Haziran’da dur diyeceğiz. 7 Haziran’da halkın iktidarını hep birlikte kuracağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz İlçe Başkanı Av.Faik Çekin ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili A.Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, iktidarın Işid karşısında Süleyman Şah türbesinden geri çekilmesini bir başarı olarak gösterdiğini belirterek, “Dünyanın beşinci büyük ordusu Türk ordusudur, zayıflattılar.  Suriye’deki Işid’e söz geçiremediler. Süleymah Şah türbesinden geri çekilmeyi birbaşarı olarak gösterdiler” diye konuştu.

Büyükşehir yasasıyla İskenderun’a katılan beş belde ve köylerden gelen oylara bakıldığında hizmetin karşılığını bulduğunun açıkça görüldüğünü belirten CHP Arsuz İlçe Başkanı Av. Faik Çekin, “Belde ve köylerden gelen oylar sonucunda 20 bin oy gibi bir fark olabileceği söyleniyordu, aradaki fark çok küçük olduÇalışmalarınız halktan takdir gördü. Halk hizmet edeni demek ki görüyor, karşılığını veriyor. İskenderun’da seçim kaybedildi diye bakmıyoruz” dedi.

İskenderun’da su çalışmasının hayati derecede ve kimsenin cesaret edemediği meşakkatli, uzun süreçli bir çalışma olduğunu anımsatan Arsuz CHP İlçe Başkanı Faik Çekin, “Biz 3.5 yılda biter mi derken, siz su çalışmasına başladınız, her yeri kazdınız, bitirip, yolları asfaltladınız. Şimdi çeşmelerden basınçlı çok güzel su akmaya başladı. Beşinci kattaki evlere su motorsuz çıkıyor. Bunu halktan da duyuyoruz, biz de yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

CHP Hatay Milletvekili A.Adayı Dr. Yusuf H.Civelek’e başarı dileyen CHP Arsuz İlçe Başkanı Av. Faik Çekin, teşkilat olarak var gücüyle iktidar hedefine çalışılacağını söyledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet