Skip Navigation Links

Halkçı – Örgütçü bir yapı için yola çıktım

Dr. Riyat Kırmızıoğlu Defne İlçesi Sivil Toplum Örgütü Ziyaret etti

Halkçı – Örgütçü bir yapı için yola çıktım

Politika   A+a-

CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu seçim gezileri kapsamında Defne İlçesi Örgütünü ziyaret etti. Defne İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gönenç  “Hareketli günler yaşıyoruz. Seçime gidilen bu süreçte tüm aday adaylarına eşit mesafede olarak tümünü dinleyerek tanımaya, sorular sorarak nasıl bir profil olduğunu anlamaya çalışıyoruz. Amacımız partimizi, görüşümüzü iktidara getirmektedir. Sizlere ağırlamaktan onur duyduk” diyerek sözü Dr. Kırmızıoğlu’ na bıraktı.

-         Ayak izlerimiz yol haritamızı oluşturmaktadır

            Dr. Riyat Kırmızıoğlu 15 ilçe olmamız nedeniyle programımızda mümkün oldukça aksama olmaksızın her yere kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Tabanımıza yönelik 4 yıldır çalışıyoruz. İnsanlar yürüdükleri yolda ayak izleri bırakırlar. İzlerimize bakarak bu kentte neler yapacağımızın anlaşabileceğini düşünerek de bir kez daha belirtmekte yarar vardır.

-         Halkçı – Örgütçü bir yapı için yola çıktım

            CHP iktidarında halktan kopmadan, örgütlerimle, kadın kollarımla, gençlik kollarımla beraber çalışacağım. A takımım buralardan gelen seçilmiş isimlerden oluşacaktır.

            Hatay ile ilgili bilimsel çevrelerin ve sivil toplumun beraberce oluşturduğu çözüm önerilerini parlamentoya taşıyacağım.

            Sivil toplum – meslek odası geleneğinden gelen biri olarak çalışma disiplinimi yitirmeden mücadele yanında müzakere mecralarındaki Hatay’ın sesi olmak istiyorum.dedi

            Ardından üyelerin sorularını cevaplayan Dr. RiyatKırmızıoğlu ülke politikaları hakkındaki görüşlerini de belirtti.

            Söz alan bir üye ‘’Birçok aday adayının terlediği bu salonda rahat tavırlarınız; samimi davranışlarınız ve doyurucu açıklamalarınız ile göz doldurdunuz. Çıktığınız bu yolda başarılar dileriz.” Diyerek görüşlerini belirtti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet