Skip Navigation Links

“İstiklal Marşı, ilelebet gururla ve coşkuyla okunacak”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Türk Milleti’nin zaferini, yüceliğini ve bayrağın kutsallığını en güzel duygularla anlatılan

“İstiklal Marşı, ilelebet gururla ve  coşkuyla okunacak”

Arsuz   A+a-

İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 94. Yıl dönümünü yayımladığı mesajla kutladı.

İstiklal Marşı’nın milli birlik ve beraberlikle eşsiz bir mücadeleyle atılan bir imza olduğunu ifade eden Başkan Nazım Culha, mesajında şu ifadelere yer verdi: “ İstiklal Marşı, ecdadımızın bağımsızlık ve özgürlüğü uğruna vermiş olduğu onurlu mücadelenin bir destanıdır. Vatan toprağında başımızı dik tutan, bağımsızlık ruhumuzun özünü taşıyan, vatan sevgimizin ve özgürlük tutkumuzun en manidar ifadesi olan İstiklal Marş'ımız 12 Mart 1921 tarihinden bugüne kadar olduğu gibi, ilelebet ülkemizin her köşesinde tüm milletimiz tarafından gururla ve coşkuyla okunacaktır. Bugün Türk Milleti’nin bu topraklar üzerinde hür ve müstakil yaşıyorsa, büyük hedeflere doğru yürüyorsa, bunu İstiklal Marşı'nı yazdıran ruha, canı pahasına bu toprakları vatan yapan ve koruyan atalarına borçlu olduğunu belirtirken, bize armağan edilen bu eşsiz mısralardaki kardeşlik ruhunu, bu duygu birliğini dinmez bir coşkuyla ilelebet muhafaza edeceğimize de yürekten inanıyorum. Bu vesileyle İstiklal Marşı’mızın Kabulünün 94. Yıl Dönümünü kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını ve milletimize İstiklal Marşını armağan eden Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve saygıyla anıyorum.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet