Skip Navigation Links

sizlerin fikirlerini önemsiyorum

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Av. Nalân Akkülah’ın İGEV ziyareti

sizlerin fikirlerini önemsiyorum

Politika   A+a-

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Av. Nalân Akkülah, İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nı (İGEV) ziyaret etti.

İGEV’in eğitime gönül veren çalışmalarından dolayı yönetimi ve tüm üyeleri kutlayan Aday Adayı Av. Nalân Akkülah, Türkiye’nin geleceğine ışık tutuyorsunuz. Eğitimin önemine inanan arkadaşlarımızın çalışmalarını takdir ediyorum ve sizleri özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi. İGEV’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Av. Nalân Akkülah, “sizlerin fikirlerini önemsiyorum. Ülke geleceği eğitim konusundaki duyarlı yaklaşımlarınızı da kutluyorum” dedi.

İGEV Başkanı Şefik Uyar ve İGEV Başkan Yardımcısı Süheyl Yüksek ve üyelerin katıldığı ziyarette konuşan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Av. Nalân Akkülah, toplumların kalkınmasına eğitimin önemine değindi.

Türkiye Cumhuriyetinin değerlerini korumak ve yüceltecek değerleri aydınların koruması gerektiğine işaret eden Av. Nalan Akkülah, İGEV’in başarılı gençlerin elinden tutmasının ülke geleceğine ışık tutmasıyla aynı anlamı taşıdığını belirterek okuyan gençlere sahip çıkacak vakıf ve derneklerin çoğalması temennisinde bulundu.

Ülke gündemi ve eğitim sorunlarının masaya yatırıldığı ziyarette İGEV’in gelecekteki hedeflerini anlatan İGEV Başkanı Şefik Uyar, İGEV’in geleneksel olarak düzenlediği Bahar Şenliğine CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Av. Nalân Akkülah’ı davet etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet