Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türk Büro Sen İskenderun Şubesi Açıldı

'Bizim İlkemiz Milletimizdir'

Gündem   A+a-

Türk Büro Sen İskenderun Şubesi, Türk Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş’un katılımıyla ayakkabıcılar çarşısında açıldı.
Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Türk Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk Büro Sen İskenderun Şubesinin kamu çalışanı olan bütün vatandaşlar için iyi işler yapacağını dile getirerek, “Kamu çalışanları, artık sorunları olduğu zaman burada bulunan büromuzda bu sorunu çözebilirler. Onlar sorunlarını büromuza taşırlar, büromuzda sorunları Ankara’ya bize ulaştırırlar. Bildiniz gibi 2002 yılında bizler toplu sözleşmelerde başkanlık yapmaya başladık. Memur katılımı da en çok İskenderun’da olduğu için İskenderun’da böyle bir şubenin açılmasını hak etti. Türkiye Kamu Sen olarak kurulduğumuz günden bugüne bizim ilkemiz milletimizdir şuuru ile hep hareket ettik. Bunun gururu ile aynı mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Genel Başkan Fahrettin Yokuş’un ardından konuşma yapan İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu ise, “Demokratik hukuk devletlerinde halkın sadece 4-5 yılda bir oy kullanmasıyla yönetime katkıda bulunmasını biz kabul etmiyoruz. Halkımızın görevleri bununla bitmiyor. Sivil toplum kuruluşlarının her zaman yönetime katkıda bulunmaları ve fikirlerini söylemeleri gerekmektedir. Türk Büro Sen’in de kamu çalışanlarının sorunlarını en iyi şekilde çözeceğine inancımız tamdır. Bende İskenderun’da birlikte yaşamaktan gurur ve mutluluk duyduğum mesai arkadaşlarımın her zaman yanında olacağım. Onların sorunları benim sorunlarımdır” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Türk Büro Sen İskenderun Şubesinin açılış kurdelesini İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu ve Türk Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş birlikte kestiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş