Skip Navigation Links

Bakın Kazazedeyi Hangi Şartlarda Hastaneye Kaldırıyorlar!

Ambulans olay yerine gecikince vatandaşlar tarafından feci şekilde yaralanan sürücü bir otomobilin bagajında hastaneye götürüldü.

Bakın Kazazedeyi Hangi Şartlarda Hastaneye Kaldırıyorlar!

Mersin   A+a-

Mersin'inde meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan bir kişi.
Alınan bilgiye göre, kaza, ilçeye bağlı Karadiken Mahallesi Mut Silifke Karayolu üzerinde meydana geldi. Ramazan Çetin (24) yönetimindeki 33 U 2055 plakalı motorsiklet, henüz tespit edilmeyen bir nedenden dolayı takla atarak asfaltta 50 metre sürüklendi.
Kazada feci şekilde yaralanan motosiklet sürücüsü için telefon edilen ambulans 45 dakika beklenilmesine rağmen gelmeyince vatandaşlar tarafından karga tulumba konulan bir otomobilin bagajında Mut Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanede ilk müdahalesi yapılan yaralı daha sonra Mersin Devlet Hastanesine sevk edildi.
Kazayla ilgili bilgi veren Karadiken Mahallesi muhtarı Mevlüt Çetin, "Mut ilçesinde 2 adet ambulans var ikisi de vakaya gitmiş. Telefonla 112'yi arayalı 45 dakikayı geçtiği halde hala ambulans gelmedi. Gülnar ilçesinden ambulans yönlendirdiler hala ambulans gelmedi. Şu an yaralı kötü durumda. Bizde kendi imkanlarımızla yaralıyı hastaneye götürdük" dedi.
Ambulansın gelmediğine kızan vatandaşlar, "Her karnı ağrıyan ambulans isterse işte bu hale geliriz. Motosiklet sürücüsü 10 liralık kaskı alıp taksaydı en azından kafası kazada korunurdu. Bunlar bize bir ders olsun" diyerek kızgınlıklarını dile getirdiler.
Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet