Skip Navigation Links

Hatay’da Ova’nın Umudu Oldu..

AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı M. Fatih Mursaloğlu, 'Amik Ovası'nın adayı' olarak tanınıyor.

Hatay’da Ova’nın Umudu Oldu..

Politika   A+a-

Mursaloğlu, "Esnafın, çiftçinin, memurun, işçinin özetle Hatay'ın sesi olmak için yola çıktım" dedi
Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri olan Hatay'ın her yönüyle gelişmiş, ekonomik ve sosyal yönden rahatlamış ve sorunlarından arınmış bir kent olması için göreve hazır olduğunu söyleyen AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Mehmet Fatih Mursaloğlu, "Bu kentin ayrılmaz bir parçası olarak, milyonlarca insanı doyuran Amik Ovası'nın adayı olarak yola çıktım. Bu onurlu görev bana verilirse bu muhteşem kenti en iyi şekilde temsil etmeye hazırım" dedi. 

TÜRKİYE'NİN UMUDU AK PARTİ 
Küçük yaşlardan itibaren çiftçilik yaptığını ve bu nedenle üreticinin sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen Mehmet Fatih Mursaloğlu, "Bölgenin en büyük çiftçilerinden biri olarak yaşanan sıkıntıları iyi bilen birisiyim. Bu problemleri Ankara'ya taşımak ve başta bölgemizin çiftçileri olmak üzere hayatını topraktan kazanan insanların sesini duyurmak, toprakla haşır neşir olan insanların her daim yüzünün gülmesini sağlamak için Türkiye'nin gelecek umudu AK Parti'den aday oldum" diye konuştu. 

"HERKESİN SESİ OLACAĞIM" 
AK Parti'nin hamurunda demokrat partinin ışıklarını gördüğünü söyleyen M. Fatih Mursaloğlu şöyle dedi: Ben yola çıktığımda etkili çoğunluk, 'İşte ovanın adayı' dedi. Bu yakıştırma beni çok gururlandırdı. Ben gerçekten Amik Ovası üreticilerini yakından bilen bir insanım. Halkımız bu onurlu görevi yapmaya beni aday ederse o zaman gerçekten çiftçinin, esnafın, memurun, işçinin, öğrencinin, kadının adayı olacağım. Memleketimin devlet hizmetleriyle donatılmasının takipçisi olacağım. 

HATAY'IN TANITIMI İÇİN ÇİFTLİĞİNİ VERDİ 
AK Parti Milletvekili Aday Adayı M. Fatih Mursaloğlu, "Bildiğiniz gibi Türkiye'nin en büyük terör olayı olarak gösterilen Reyhanlı'daki patlamada 54 kişi yaşamını yitirdi. Bu olaydan sonra Hatay'ımız çok kötü tanınmaya başladı. Ünlü sanatçı Özcan Deniz'in 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisinin çekimi için Reyhanlı'daki çiftliğimi hiçbir karşılık beklemeden verdim. Çünkü bu dizi sayesinde Hatay'ımın güzel yüzünü dünya görecekti. Nar üretimimiz tanınacaktı, Reyhanlı barajımızın bitmek üzere olduğu anlatılacaktı. Tüm bunların bilinmesini istedim. Sanata çok önem veren biriyim" dedi. 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet