Skip Navigation Links

Siyaset, halk için halka hizmet için yapılır

Civelek, Chp dörtyol ilçe başkanlığını ziyaret etti

Siyaset, halk için halka hizmet için yapılır

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyolİlçe Başkanlığında,  partililerle  bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Özel Gökisaoğlu, belediye meclis üyelerinin de bulunduğu ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili A.Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, “Ülkemizin gidişatı kötü durumda. Halkımızın, ülkemizin sorunlarını çözmek, halka dönük projelerimizi yaşama geçirmek için inanç ve kararlılıkla iktidara yürüyoruz” dedi.

Çiftçinin durumunun perişan olduğunu, tarlada 35 kuruşa olan mandalinanın kilosunun markette 3 lirayı aştığına dikkat çeken CHP Hatay Milletvekili A.Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, “Türkiye tarım ülkesi, tarım perişan. Dış politika başarısız, komşularımızla ilişkilerimiz kötü, sınırlar kapalı, ihracat durma noktasında.Mısır’dan roro seferleri yapılıyordu, bin km daha uzun olarak, o da sıkıntıda.1974 yılında rahmetli Bülent Ecevit Kıbrıs çıkarması yaptığında uçak benzinine ambargo koydular. Kaddafi depolarını açmıştı. O zamanki başbakan delikanlıydı. Şimdi Libya halkı düşman oldu bize. İşadamlarının yatırımları orada kaldı. Komşu ülke Suriye düşman, yazık bize” diye konuştu.

Meslekten para kazanılacağını, ama belediye başkanlığı, milletvekilliğinin bir görev olduğunu, bu görevlerin kazanç kapısı olmadığının altını çizen CHP Hatay Milletvekili A.Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, “Siyasettenpara kazanmak haramdır, etik değildir, doğru değildir. Bu makamlar halka hizmet yeridir. İktidarı kazanacağız, halkın iktidarını kuracağız. Halk için, halka dönük projelerle iktidara geliyoruz. Halkımızın, ülkemizin sorunlarının çözümü Cumhuriyet Halk Partisi’ndedir. Biz insanımızın mutluluğunu amaçlıyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Özel Gökisaoğlu, “Belediye Başkanlığı gibi büyük ve onurlu bir görevi layıkıyla yaptığına inandığım başkanımız Dr.Yusuf H.Civelek burada. İskenderun’a işim gereği çok sık gidip, geliyorum. Altyapı çalışmasından dolayı haliyle biraz sıkıntı oldu, ama sonra kent dört dörtlük oldu. Görüştüğümüz herkes bu konuda inanılmaz memnunlar. Altyapı gibi meşakkatli bir çalışma yapmaktan dolayı cesaretinizi takdir ediyorlar. İskenderun halkından bunun geri dönüşümü olduğuna inanıyorum. AKP büyükşehir yapılanması beldelerin dönüştürülmesinde kurnazca oyun oynadı. Bilimsel şehircilik altyapısı olmadan neler yaptıklarını gördük.Buna rağmen oy oranını arttırdınız. İskenderun’un tarihindeki en yüksek oyu aldınız.  Bundan dolayı ben sizi kutluyorum. İnşallah bu seçimde de İskenderun’daki bu başarıyı tekrar sağlarsınız. Sizi,ekibinizi, meclis üyelerini,çalışma arkadaşlarınızı kutluyorum. Azim ve başarınızı genel seçimde AKP iktidarının bir an önce alaşağı edilmesinde katkı sunmanın içindesiniz. Biz mutluyuz, size teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet