Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Böyle Canilik Görülmedi

Mersin'in Tarsus ilçesi'nde bir kişi, sevdiği gence kaçan kız kardeşini üzerine benzin dökerek yaktı.

Böyle Canilik Görülmedi

Adana   A+a-

Mersin'in Tarsus ilçesi Sıraköy Mahallesi'nde bir kişi, sevdiği gence kaçan kız kardeşini üzerine benzin dökerek yaktı.
Alınan bilgiye göre, Ayşe E. (18) bir hafta önce taş ocağında çalışan Mehmet Ö. (24) ile kaçtı. Nikah hazırlıkları yapan Ayşe E.'yi, barışmak için aynı mahallede oturan evli ve bir çocuk annesi abla Elif K. (26) evlerine çağırdı. Ayşe E. yanında kayınbabası Tuncay Ö., evleneceği genç Mehmet Ö., kayınvalidesi Hatice Ö. ve yakınlarıyla birlikte ablası Elif K.'nin evine gitti.
Birlikte sohbet ederlerken abla Elif K., "Gel bacım, seni askerdeki kardeşimiz Zafer'le telefonda görüştüreyim" diyerek, yatak odasına götürdü.
İddiaya göre, Elif K. yatak odasında sakladığı 2,5 litrelik benzini kız kardeşinin üzerine döktükten sonra ateşe verdi.
Basınç nedeniyle evin camlarının kırıldığı belirtilirken, olayda evde bulunanların çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.
10 Mart 2015 gününe nikah randevusu alan Ayşe E. feci şekilde yanarak önce Tarsus Devlet Hastanesi'ne, ardından Mersin Devlet Hastanesi'ne, buradan da ambulans uçakla İzmir'e götürüldü.
Kız kardeşini üzerine benzin dökerek yakan ve kendi de yaralanan abla Elif K. de önce Tarsus Devlet Hastanesi'ne ve ardından Adana'da hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturmaya başlandığı bildirildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar