Skip Navigation Links

Şahutoğlu: Arsuzluyum İskenderunluyum..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Hatay’ın Arsuz ilçesinde kalabalık bir toplantıda vatandaşlarla bir araya

Şahutoğlu: Arsuzluyum İskenderunluyum.. Web
TV

Politika   A+a-

“Arsuz Buluşması” adını verdiği Alev Otel’de düzenlenen toplantıda kendini ve milletvekilliği yolunda yaptığı çalışmaları anlatan Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Samandağ doğumlu olması nedeniyle çıkarılan dedikodulara sert yanıt verdi.

Konuşmasında Samandağ doğumlu olduğunu, orta öğrenimini Antakya’da yaptığını ve üniversite yaşamı nedeniyle İstanbul’da bulunduğunu hatırlatan Doktor Yılmaz Şahutoğlu, ilk atamasının İskenderun SSK hastanesine yapılmasından sonra en verimli dönemini İskenderun ve Arsuz bölgesi insanlarına hizmet etmekle geçirdiğine dikkat çekti.

Samandağ doğumlu olduğu için “Samandağ’dan aday olsun” şeklinde konuşmaları duymaktan üzgün olduğunu belirten Doktor Yılmaz Şahutoğlu, “Evet Samandağ doğumluyum. Antakya’da orta öğrenimimi tamamladım. Üniversite yaşamım İstanbul’da geçti ama en verimli dönemim olan ilk doktorluk mesleğime başladığım şehir İskenderun’dur. En verimli dönemimi İskenderun ve Arsuz bölgesi insanlarının şifası için geçirdim. Bu bölgeye yatırım yapıyor, bu bölgenin insanlarıyla çalışıyorum. İstihdam konusunda da yine Arsuz ve İskenderun’un insanlarına öncelik tanıyorum” diyerek veryansın etti.

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Doktor Yılmaz Şahutoğlu, Arsuz’un turizm altyapısı ve tüm yatırımların da CHP iktidarında ve kendisinin milletvekilliğinde Arsuz Belediyesi ile birlikte el ele vererek yapma sözü verdi.

 

 

Şahutoğlu: Arsuzluyum İskenderunluyum..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet